Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sportage индикаторът мига

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kia Sportage индикаторът мига

Забелязах, че индикаторът (този които прилича на кранче на чешма) мига...
    От какво може да е?

От: Kia Sportage индикаторът мига

имаш ли АГУ?Кога мига като си на постоянна скорост(или на светофара)Кажи малко подробности!

Коментар

Имам АГУ. Както си карам (незнам колко е постоянна скоростта) забелязвам, че святка и угасва на интервали от няколко минути. Когато съм спрял, на моменти свети постоянно...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
        Имам АГУ. Както си карам (незнам колко е постоянна скоростта) забелязвам, че святка и угасва на интервали от няколко минути. Когато съм спрял, на моменти свети постоянно...
        Да няма какво да се притесняваш.Аз преди да сложа ГИ не ми беше светила след като сложих започна да премигва най-често на светофар или на магистралата като съм на постоянна скорост.Човека който ми монтира ГИ(много мой човек) си игра 1 час с настройките и пак не можа да го докара перфектно.Караш си и изобщо няма да се притесняваш.Не мога да се сетя само дали е "бедна" или "богата" смес.Поздрави!

Колега каква КИА си взел?Имаш ли тема,снимки?Само да те питам ти ли беше писал някъде че бутилката ти е отдолу?
        Последно редактирано от mitaka333; 17-02-11, 14:10.

Коментар

Щом светка чек-а,значи ЕКУ-то чете някаква грешка и ще влезе в авариен режим,който обаче се отразява много лошо на работата на мотора.За жалост проблемите скоро ще започнат.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Да бутилката е отдолу, но е защитена... Още не съм сложил снимки, може би скоро...
            @ninja_1
            Бутилката е LOVATO, и е монтирана в сервиза на КИА в русе...
            Кажи може ли да се оправи проблема и как?

Коментар

Бутилката тука не играе...Уредбата конвенционална ли е или ГИ?За можене-може да се оправи,ама дай повече инфо.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Не съм сигурен. Аз я взех с газова, но незнам товно каква е (ами някакъв ключ - бензин, газ и автоматично) ако може да погледне нещо за да разбера каква е кажи какво точно да гледам...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                  Да бутилката е отдолу, но е защитена... Още не съм сложил снимки, може би скоро...
                  @ninja_1
                  Бутилката е LOVATO, и е монтирана в сервиза на КИА в русе...
                  Кажи може ли да се оправи проблема и как?
                  Ще те помоля за повече инфо относно бутилката :колко литра е,как е захваната и ако може снимки защото и аз искам да си я монтирам отдолу.

Коментар

От къде си колега?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X