Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кия Спортиж 2000тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Кия Спортиж 2000тд

Колеги търсих да намеря някъде проблем като моя..но не видях.Проблема е че от известно време Кията губи мощтност...преди като влезе към 2500 оборота и се осещаше как турбото се включва и дърпа....сега просто си ускорява...но това усещане липсва.Иначе то си работи(предполагам) защото надува маркучите.Ако някой може да ме насочи от какво може да е проблема ще бъда благодарен....Само да кажа сменил съм всички възможни филтри....и там където е маркуча към турбото..е омаслено.Да не би да е нещо задръстено и да трябва да се почисти! Благодаря би предварително!

От: Проблем с Кия Спортиж 2000тд

Ако работи турбината(трябва да чуваш свистене при високи обороти)то тогава търси някъде прокъснат маркуч.Може да е до някоя скоба(най често от обратната страна) и като надуе турбината да опуска.

Коментар

Турбото,още при 2000 об. трябва да се включва......или е запушена някъде или турбината е заминала!
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Благодаря ще погледна тези неща и ще видим какво ще стане.При запушване предполагам може да се почиства....или може би трябва да отида в сервиз за тази процедура?

Коментар

При мен имаше парче от шумозаглушителната вата на капака засмукано към филтъра 1 година не върви и гори 15 на сто щях да я продам и случайно го открих същото е и при мръсен филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X