От няколко месеца двигателят импулсивно променя оборотите на място и в движение .Обортомера скача до 3000 оборота ,а са6тевременно двигателят глахне.На моменти работи като 4есовник. Ако ниакои може да ми помогне 6те сам благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам проблем с моята КIA-Sportage 2.0 TDI 1996.
Свий
X
-
От: Имам проблем с моята КIA-Sportage 2.0 TDI 1996.
Пробвал сам със контактен спреи си4ки букси на помпата. Карах я на компютърна диагностика във фирмен сервис на KIA в село Ясен (Плевенско), но немжаха да открият пречината.На празен ход подържа 950 об. има моменти когато работи перфектно по около 1 час и след това започва с проблемите. plamenpetrov ako можеш кажи GSM за враска.
Коментар
-
Същия проблем плюс прекъсване и придърпване между 100-110км след 2-3 месеца мъки и тестове го реших със смяна на чисто новия ми горивен филтър със стария ама поумит с бензин сега всяка седмица източвам вода отдолу и нямам проблеми!Обаче преди 3 дни ми замръзна нафтата по тръбопровода и изгасна в движение отпуших тръбата качих ръчно нафта и дотук светна лампата на чека и с никакви маневри не мога да я угася изтърках дистанционното от натискане на изваден акомулатор пусках фарове стопове нищо даже подавах ток на ел клапана на помпата и пак не пали ако някой има някоя идея-без ходене до сервиз моля да я сподели! Тука в темата за имобилайзерите имаше някакъв телефон ама нещо не отговая.
Коментар
-
Първоначално публикуван от leotyria Преглед на мнениеСъщия проблем плюс прекъсване и придърпване между 100-110км след 2-3 месеца мъки и тестове го реших със смяна на чисто новия ми горивен филтър със стария ама поумит с бензин сега всяка седмица източвам вода отдолу и нямам проблеми!Обаче преди 3 дни ми замръзна нафтата по тръбопровода и изгасна в движение отпуших тръбата качих ръчно нафта и дотук светна лампата на чека и с никакви маневри не мога да я угася изтърках дистанционното от натискане на изваден акомулатор пусках фарове стопове нищо даже подавах ток на ел клапана на помпата и пак не пали ако някой има някоя идея-без ходене до сервиз моля да я сподели! Тука в темата за имобилайзерите имаше някакъв телефон ама нещо не отговая.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Спирачките при свалени клеми не за 10сек а за 10 минути натисках крака ми изтръпна там на педала в 1 руско ръководство само че за Спортидж 2000г. прочетох че се правело с пуснати фарове и контакт за минимум 10 минути че имало вариант на компа със захранване не само с кондензатори и тва правих за 10часа не става накрая се отказах и я закарах в сервиз кия в Казанлък сложиха я на тест и сега чакаме некъф мооого сложен софт/или спец не знам/ от София да ми препрограмират имобилайзера срещу 50-60 лева ни е уговорката утре е денят Х ще видим!Все пак благодаря за реакцията!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар