Здравейте колеги, от днес и аз вече си навих на пръста и съм с Кия. Хайде да ми е честита и дано да излезе стока! Колата е 96 година, 2,0 16V, има си и клима,че и работи даже. За момента чука един повдигач и друго май няма. Оборотите на място разряла стоят на почти хиляда и няма колебания. Няма тропания по окачването, вози доста добре по дупките, ръжди също няма фрапиращи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
айде и аз с KIA SPORTAGE
Свий
X
-
От: айде и аз с KIA SPORTAGE
ориентировъчна цена?Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеА честито,да те радва дълго.!
Повдигачите са доста скъпи,дано не се налага да ги сменяш.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
Преди две години ги сменях,около 500лв бяха....Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнениеориентировъчна цена?
Коментар
-
днес реших да проверя маслата по джипа, качихме я на подемника и се започна. ЛСД-то отзад работи, пробката явно не беше отвивана от години и имаше доста зор при отвиването й. Маслото беше с около 200 грама по-малко. При ровене в книжката, която имам за Кия установих, че там пише маслата в предния и задния диф да са 75W90, а навсякъде другаде ги дават 80W90. http://www.kroon-oil.com/en/products...erential-rear/ Взех от последното и долях. Другите масла си бяха в нормата, като пробката на раздатката е на най-смотаното място, което може да се измисли, точно зад десния тампон на кутията, който трябва да се свали за да се провери нивото на маслото.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар