Здарвейте колеги киаджий.От 2 месеца карам въпросната киа и като цяло очакванията ми са оправдани.НО имам едно проблемче най вероятно с имобилайзера.Някой път не много често няма значение дали на топъл или студен двигател не ще да запали.След връщане на ключа няколко пъти пали.Та въпроса ми е къде да ида да ми го премахнат ПРОФЕСИОНАЛНО.Защото се допитвах до разни алармаджий но не смеят да се наемат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КИА-Sportage 2TDI 2000Г.
Свий
X
-
От: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.
Не е до ключа колега ами не се разпознават и то когато си реши.Само махане му е майката но за сега не съм намерил верния човек които ще свърши тая работа.Званях и във Виликар говорих с някой си Владо май и той човека по мойте обяснения каза имобилайзер но не може да го махне.Продължавам да търся.Някой ако знае да пише моля!
Коментар
-
Имобилайзера премахнат и проблема решен.Имам въпрос към колегите с дизели.На какви обороти ви работят колите на празен ход?Защото мойта работеше на около 760 но след пръскане с контактен шпрей по разни букси започна да работи на 1000.Струват ми се много но помпата ми е електрическа и няма от къде да ги намаля.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеПри мен на празен поддържа 950 и винаги толкова е поддържала.Къде ти махнаха въпросния имобилайзер?
Коментар
-
Re: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.
Колега моята като мине през дупка и забива за секунда понякога и светва чека тогава и пускам гъста и подавам пак пръскам редовно с контактен спрей по сервизите вдигат ръце. Един майстор ми каза че е от устройството на което е жилото за гъста но всички майстори го наричат с различни имена .
Коментар
-
От: Re: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.
Първоначално публикуван от sportaga Преглед на мнениеКолега моята като мине през дупка и забива за секунда понякога и светва чека тогава и пускам гъста и подавам пак пръскам редовно с контактен спрей по сервизите вдигат ръце. Един майстор ми каза че е от устройството на което е жилото за гъста но всички майстори го наричат с различни имена .Кия Спортидж 2000тди
Всеки шут отзад-е крачка на пред
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар