Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

Здарвейте колеги киаджий.От 2 месеца карам въпросната киа и като цяло очакванията ми са оправдани.НО имам едно проблемче най вероятно с имобилайзера.Някой път не много често няма значение дали на топъл или студен двигател не ще да запали.След връщане на ключа няколко пъти пали.Та въпроса ми е къде да ида да ми го премахнат ПРОФЕСИОНАЛНО.Защото се допитвах до разни алармаджий но не смеят да се наемат.

От: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

При мен проблема се оказа ключарски. Просто на ключа не му стигаше ход, че да затвори контакта. Въобще не задействаше стартера.

Коментар

Също така забялязах че във влажно и студено време го прави по често.

Коментар

Забелязах че във влажното време го прави по често.Незнам защо.Никой ли не е имал такъв проблем или поне инфо каде да го махна този имобилайзер?

Коментар

Направи си нов ключ!
          Няма! Свършиха.

Коментар

Не е до ключа колега ами не се разпознават и то когато си реши.Само махане му е майката но за сега не съм намерил верния човек които ще свърши тая работа.Званях и във Виликар говорих с някой си Владо май и той човека по мойте обяснения каза имобилайзер но не може да го махне.Продължавам да търся.Някой ако знае да пише моля!

Коментар

Имобилайзера премахнат и проблема решен.Имам въпрос към колегите с дизели.На какви обороти ви работят колите на празен ход?Защото мойта работеше на около 760 но след пръскане с контактен шпрей по разни букси започна да работи на 1000.Струват ми се много но помпата ми е електрическа и няма от къде да ги намаля.

Коментар

При мен на празен поддържа 950 и винаги толкова е поддържала.Къде ти махнаха въпросния имобилайзер?
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И при мен са около 900-950 според показанията на оборотомера.

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
                    При мен на празен поддържа 950 и винаги толкова е поддържала.Къде ти махнаха въпросния имобилайзер?
                    В София тел. на човека го намерих в нета.Работа за 20минути.

Коментар

Колко ти взеха и ако може посни телефона за да може и друг да се възползва.
                      Кия Спортидж 2000тди
                      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Re: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

Карам същата 2tdi 2000г при мен оборотите са около 900 студен мотор и около 800 като поработи малко.Студена пали от раз но при минусови температури тресе в продалжение на 10-15 минути.

Коментар

Re: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

Колега моята като мине през дупка и забива за секунда понякога и светва чека тогава и пускам гъста и подавам пак пръскам редовно с контактен спрей по сервизите вдигат ръце. Един майстор ми каза че е от устройството на което е жилото за гъста но всички майстори го наричат с различни имена .

Коментар

От: Re: КИА-Sportage 2TDI 2000Г.

Първоначално публикуван от sportaga Преглед на мнение
                            Колега моята като мине през дупка и забива за секунда понякога и светва чека тогава и пускам гъста и подавам пак пръскам редовно с контактен спрей по сервизите вдигат ръце. Един майстор ми каза че е от устройството на което е жилото за гъста но всички майстори го наричат с различни имена .
                            Някаде бях писал,напръскай 3-те големи букси до горивния филтър,мойта правеше същото от лоши връзки и наби 11 грешки на компа,който нямат чистене но колата си върви без проблеми
                            Кия Спортидж 2000тди
                            Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Оборотите на празен ход на турбодизел, не е хубаво да са под 850-900. Заради турбината, мазането, инерцията, времето за развъртане (набиране на обороти)...от тоя род неща.
                              Поздрави!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X