Търся-купувам неработещ хъб за Кия Спортидж. 0886 445318 Драго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся счупен хъб за Кия Спортидж
Свий
X
-
От: Търся счупен хъб за Кия Спортидж
Колега, изчакай няколко дни, вчера Киа-ата затъна в една кал и счупихме предното. Още не знаем дали е каре или хъб, след няколко дни се надяваме да я извадим и тогава ще ти кажа дали ще мога да те снабдя с 1-2 хъба)
Коментар
-
Първоначално публикуван от veid Преглед на мнениеКолега, изчакай няколко дни, вчера Киа-ата затъна в една кал и счупихме предното. Още не знаем дали е каре или хъб, след няколко дни се надяваме да я извадим и тогава ще ти кажа дали ще мога да те снабдя с 1-2 хъба)
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Какво разбираш под термина "счупен", защото може да се счупи и най-често се чупи тризъбата шайба, която включва от инерцията хъбовете, ако са механични; вакумните хъбове страдат от семерингите на главината, а биха могли да се счупят и шлиците на кожуха на хъба, независимо от вида му.
На въпроса: имам два здрави хъба, вакумни, които ме направиха що годе компетентен по въпроса, благодарен съм им, ама не чак толкоз, че да не ги харижа.
Дрънни, ако проявяваш интерес.
Тони 0887408242Няма! Свършиха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от plamenpetrov Преглед на мнениеЗдравей колага. Търсих те по телефона, но не отговаряш. Аз имам свалени хъбове, тъй като ги смених с ръчни. Ако тази информация те интересува пиши!ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар