Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си купих Кия Спортидж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз си купих Кия Спортидж.

Снимки на Кико и Джимнито на Зари от Рибарица.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00556.jpg
Прегледи:1
Размер:292.9 КБ
ID:5407486Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00557.jpg
Размер:308.4 КБ
ID:5407487
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Днес монтирах на Кико ръчни хъбове AVM.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00659.jpg
Размер:191.0 КБ
ID:5407489Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00658.jpg
Размер:185.0 КБ
ID:5407490Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00655.jpg
Размер:241.4 КБ
ID:5407488

Коментар

Кико е вече с отремонтирана предница. Сменихме горните носачи, шарнирите, средната щанга, външния ляв накрайник и игления лагер на лявата полуоска. Вместо лагер сложих втулка от тефлон.

Коментар

Най после смених и гарнитурата на капака на клапаните. Отворите за свещите на трети и четвърти цилиндър бяха пълни с масло.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Най после смених и гарнитурата на капака на клапаните. Отворите за свещите на трети и четвърти цилиндър бяха пълни с масло.
            Двапъти я сменях ..Последния път я намазахме със силикон и държа година и половина и сега пак ми просълзява отгоре ...Абе проблем са си тия горни гарнитури......
            Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

И аз да се похваля-купих си Спортидж за втори път.Първият път не се хвалих защото щастието не беше пълно с по слабият бензинов мотор,но сега съм много доволен от 128-те кончета.Предишната и собственичка-някоя си Изабела 72-ри набор много добре се е грижила за джипчето и освен едно каре на предният кардан не открих нищо друго за смяна.Дава ми разход 9л. на бензин а газ още си нямам.Предстоят едни лифтове и чудеса но за тях по натам.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
              Прикачени файлове
              Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Честито и много безаварийни!

п.п.като качваш снимки слагай интервал.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Колега, публикувай си твоя тема за Киата а разхода от 9л. е нереален.

Коментар

Честито колега.И тепърва ти почват проблемите.Мойто скромно мнение е задължително газов инжекцион и не много големи гуми-оптимален вариянт 225/75/15.За лифтването-вдигния малко(6-7см) щото ако е повече влизаш в голям филм.И като гледам си с автоматичните хъбове-моето мнение е за ги замениш с ръчни.Относно разхода може да се постигне,но не повече от 80-90км/ч на 5-та и то с малки гуми 195/70/15 на бензин.
                    Последно редактирано от masagero; 29-04-13, 08:49. Причина: относно разхода

Коментар

Меси на всички за съветите,но претендирам че съм изчел поне 90% от писаното за Спортидж във този и още в три подобни форума и съм запознат в детайли с колата и лифтването и.Извинявам се че съм опорочил темата на колегата Драго но самото заглавие ме е подвело явно че тук е мястото всеки да се похвали с нова придобивка.За разхода на Киата ми съм готов да го докажа на всеки невярващ лично,по всяко време.А аз наистина я карам с не повече от 90км.ч. и съм с оригиналните размери гуми за модела.205-70-15.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                        След монтажа на газовата уредба Кията си върви като на бензин! Разхода на газ извънградско с постоянно включени хъбове е 10л.-100км. За да не пускам нова тема купувам един счупен хъб за Кията. Ще го слагам само като капачка да не влизат мърсотий в лагера на главината.
                        Чудно калега как твоята би могла да харчи 10л. на газ,пък моята било невъзможно да харчи 9л. бензин-но както и да е,а уж сме земляци.Ще отворя друга тема а власт имащите ако искат да изтрият моето участие в тази тема.Извинявам се пак за недоглеждането.
                        Последно редактирано от SMR610; 29-04-13, 19:33.

Коментар

Преди седмица Кико започна да прекъсва работи на три цилиндъра, но нямах време да му обърна внимание и така на три изминах 300км. Днес открих,че не работи първия цилиндър, а причината беше в едната бубинка. След смяната й с нова всичко се оправи.

Коментар

Колега какво ти ЕТ-то на джантите и с какъв размер гуми караш.

Коментар

Кико вече е с тези джанти, след като с минусовите за 10000км разби цялата предница и провиха лагерите на предните главини. Минусовите джанти ще ги монтирам на истинския джип.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04046.jpg
Размер:236.1 КБ
ID:5506473Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04078.jpg
Размер:266.7 КБ
ID:5506474

Коментар

Значи на мойта Киа да не слагам минусови джанти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X