Аз пък се загледах в предшественика му W126.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся информация за Z3 M -какво да му гледам?
Свий
X
-
Нали,сина трябваше да почне да кара за да ме разбере какво имам в предвид като казвам,че има много средства за предвижване,но малко КОЛИ……….ако беше видял как се сгъна Приуса……..сгъна се той,а на мен ми вдигнаха застраховката с 1000 долара
Е го де го,виж как съм му боядисал задната броня само,домързя ме цялата да я пръскам,че тия дни пак ще я одере та я пръснах само на задника,Приуса в който се спря му бяха хлътнали вратите 2 педи. Ако оцелее следващите 3-4-5 години ще му оправя и броните,но до тогава го пръскам с флакона,че сина му се учи,а се учи на него защото това му е определена роля от преди 18 години на тоя мерник
Кажи за БМВто сега,това е купувано с акъл,Бавареца уж със сърце трябва ма сърце не ми дава да сменям марката иначе ако ще е БМВ това ще еПоследно редактирано от BENZBOSS; 28-04-25, 21:55.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Има бенвета, които също наистина харесвам но това, за което питаш не е между тех.
Иначе и по 126 си падам но то е като да сънуваш Клаудия Кардинале например.
Това харесване не е като да го искаш в леглото или зад трафопост0.
Виж 140 е друго нещо… Поне за моя наборВраг усраине
Коментар
-
W140 е бил хубав автомобил... Като изключим дизайна - и на екстериора и на интериора.
Една "петьорка" на беенве от същите години го пребива мато "маче у дирек" и по двата параметъра - как изглежда изотвънка и как изотвътре.
Коментар
-
Точно с това есовицата печели и почти всичко друго след нея (124) на мен ми е дизайнерска диария.
ОК, сега ми харесва и "дизайна" на теслите но май само за тях се сещам.
Ма то затова хората са различни...
Че даже да се заглеждат у зет-киВраг усраине
Коментар
-
Ето ти подходяща кола, за да не станеш за кашмер и да те гледат с респект. Поиграх си, ама от мен да мине - ще черпиш по чаша калифорнийско вино:
Mercedes SL 230
Двигател 3,0 – 6,2 l бензин
Мощност 170 – 493 kW
231 – 670 к.с.
Въртящ момент 300 – 1000 N.m
Скоростна кутия 6 степени ръчна
5/7 степени автоматична
Разход на гориво 9,3 – 14,4 l/100 km бензинR230 Произвеждан 2001 – 2011 Сглобяван в Бремен
Задвижване Двигател 3,0 – 6,2 l бензин Мощност 170 – 493 kW
231 – 670 к.с.Въртящ момент 300 – 1000 N.m Скоростна кутия 6 степени ръчна
5/7 степени автоматичнаРазход на гориво 9,3 – 14,4 l/100 km бензин Други характеристики Купе Роудстър 2 врати Максимална скорост 250 – 338 km/h Ускорение 0-100 km/h 7,8 – 3,8 s Междуосие 2560 mm Дължина 4535 mm Ширина 1827 mm Височина 1295 – 1298 mm Тегло 1755 – 2120 kg
Като ги изпреварваш даже задния ти номер няма да видят.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Сестра ми има такова като това долното,нищо мъжко няма в това освен проблемите му.
тук от това ръчка няма пък аз искам да си ръчкам,да ми бучи и да ме друсаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Пазарувай я тая зетка, Мерцедесовия еквивалент е SLK 32 AMG (май са само автомат) от първите, бетер женско...ако искаш V8 има във второто поколение SLK, но съм на 99% сигурен, че ръчка няма. Предполагам парите също няма да са подобни на тва, дето твоя човек търси на Z3-ката.
Коментар
-
Голямо ОФФ от мене:
Много вицове за БМВ.В началото каза че ще има в темата...Един много ми хареса и не се сдържам
" - Миме, искаш ли да играем на BMW?
- Как?
- Ти ще си развалена, а аз ще те оправям. "
Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
- 3 likes
Коментар
-
Уффф...тъкмо си бях изгасил чергата и ти се появи!
Сега, аз пак искам Mercedes W123 300D. Ти няма как да знаеш, но те са с редови петак OM617There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар