Само че форма на купето нещо ми напомня за Rexton Action
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BMW X6
Свий
X
-
До: BMW X6
Е нормално е, все пак и SsangYong се опитаха да направят спортен SUV. Макар че пустата грозотия така и не се получи...Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеСамо че форма на купето нещо ми напомня за Rexton Action
-
Колега смени диоптритеПървоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеhttp://www.jeepinfo.ru/news/4x4-news-0250.html
Само че форма на купето нещо ми напомня за Rexton Action

Каква връзка има тая перфектна кола с ония изчадия на жълтурковците.
Коментар
-
Връзка - визуално-субективнаПървоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеКолега смени диоптрите
Каква връзка има тая перфектна кола с ония изчадия на жълтурковците.
А за нови цайси си прав, требват ми нови
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Колега това пък какво общо има с офроъда? Аз не съм разбрал там да са напред и като дизайн включително.Първоначално публикуван от iignatov Преглед на мнениеколега според мен просто БМВ са на светлинни години напред и не само като дизайн
)
Аре стига с тия изказвания достойни за Голф форумите.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да прав си малко се пресилих извинявам се за това ма просто като цяло самата машина много ми харесва и се чудих какво сравнение да направа . Надявам се някой ден да се кача на такаваПървоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнениеПо-добре да не го беше казвал, защото двете коли са в абсолютно различен сегмент. Сеедно Самурая да затрие Патрола.
Коментар
-
Дизайна ме кефи!Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Отпред - добре, отстрани пак добре, но отзад найстина е грозна... Несъразмерна ми изглежда бронята, а и светлините са си грознички. Но ще има успех тази кола... 100% ще е супер модерна и всички ще я искат... И все пак - за всеки влак си има пътници..."That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
~H. P. Lovecraft
Коментар
-
Харесва ми. Интересно дали са понижили още офроуд възможностите или пък обратното. На визия все повече тези "сув-ове" ми заприличват просто на малко по-високи коли. Но а красиво, пък аз да харесам БМВ, значи е нещо много хубаво
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар