Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд КА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Форд КА

Ну заходи дорогой, заходи к нам гостей, не стесняйся! Мьй не будем тебя долго резать Ииии, потом - разошлись как в море корабль

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      ОКА - выкидыш КАМАЗа. А какво е КА - още тъпея. То не че съм нещо умен, ама и никой нищо не обажда(((
      Не знам какво е Ка, но някъде бях чел следното определение за модела: Първоаприлска шега на дизайнерския отдел, приета насериозно от маркетинга...

Не знам, уж женска колица, веднъж на майтап викам на жената "Искаш ли такава", а тя едва не ме наби.
      Иска Фероза... к'во да ги правиш, свят широк, ...ъъъ...жени всякакви
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Не знам какво е Ка, но някъде бях чел следното определение за модела: Първоаприлска шега на дизайнерския отдел, приета насериозно от маркетинга...
        Не само от маркетинга, но и от пазара - това е един от най-успешните модели на Форд, произвеждал се е в продължение на 12 години(!!!) - общо над 1,5 милиона екземпляра.

Дай Боже всекиму такава шега Само да знаеш колко производители си мечтаят за такъв шегаджийски настроен дизайнерски отдел. Ама нямаааа...
        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
        Volvo XC90 D5 Executive '12
        Volvo XC60 D5 Summum '11
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Е сега ме затиснахте.
          Добре де, а има ли с ластиче? А синичко? Да си го закача на огледалото в кабината. Знам че е кич, колкото да не заспивам между Добрич и Плевен. А то тая тепсия ме затрива отсякъде.

Коментар

Здравей,колега колкото и да си против Форда все пак е добьр избор в сравнение с другите европейски малолитражки по отношение цена на подрьжката!Тук ще видиш много мнения но мисля ,че избора си е на дьщеря ти така,че май ще си имате Форд Ка!

Коментар

Доколкото го познавам - гореписалите вече сте лични врагове на Стария. Много думи - и нито една хубава за КАМАЗ. И аз ви мразя, убедено. Също така от името на КрАЗ, МАЗ, ЗИЛ, Волво, МАН, ДАФ, и от конференциата на микроскопичния УАЗ.

Все си канех да питам. А какво значи КА?
              Само ти ме подкрепиАко от мене зависеше бих се спрял на едно умалено копие на Урал
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Стария, от 01.01.2009 до 24.04.2009 прерових целия нет за колана жената. Какво ли не гледахме. ужас. Аз се на по едрите коли тя на най - манинките. И накрая в една авто къща като видя това "КА" и като са лепна и на другия ден беше нейно. до сега съм сменил само консумативите( филтри и масло). никакви проблеми. само налива и кара а крачетои тежи. Сливенските дупки са страшни, отделно Лечков разкопа за канализация. Няма ядове. аз я карах седмица докато сменя консуматива и да видя как се държи. учудващо за такава малка кола колко е стабилна в завой, добри спирачки абе ОК си е колицата само дет мие мнооооооо малка. Взимай няма да съжаляваш, а и щом една жена си хареса нещо няма оттърване.
                П.П. сега жената не иска да се качва в мойта кола и до магазин ходим с двете
                -------Honda CR-V 128к.с.--------
                "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Поздрави на всички! Мерси за мненията
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Поздрави на всички! Мерси за мненията
                    Отивай да купуваш ка
                    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Сега лоши коли в техническо отношение няма. Още повече като са нови.

Остава на човек ВЪНШНО да му харесат.
                      А щерките - две са! видвал сам ги - на Стария са красавици! Едната фотомодел, другата - художник-постановчик във ВИТИЗ.

Значи - трябват две "КА". Така по-често ще се вясват у Вакарел на домашен кашкавал и кисело млеко! И няма да се друсат у раздрънкания ти Ситроен.

Коментар

Колега,роднина имаше такава.Гори малко,здрава и непретенциозна.Минусите и бяха-Много шумен двигател,похарчваше масло и спартански интериор.
                        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                          Потвърждавам. Противно на моите очаквания, това се оказа уникално дуракоустойчиво автомобилче.
                          И уникално грозно,прилича на ...цвъкня...
                          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Все си канех да питам. А какво значи КА?
                            Кръстено на питона КА от Маугли(или квото беше там)/бях чул че на някакъв си език KA значело питон....не мога да потвърдя/ наистина е хубава количка,сестра ми има такава....веднъж я пробвах за няколко метра и ме учуди че е доста Идиотоустойчива(те така лесно се тръгва с забравен завъртян волан...към стена) набира доста добре и...двигателя един такъв тихичко си мърка,а не като C36 AMG(моята мечта)
                            като цяло е добра количка а и в последните месеци забелязах че броят им нарастна....

Коментар

Това като спре пред сервиза ..... бягам като дявол от тамян.
                              Първа грижа е да го вкарам..... да де, ама първо трябва да вляза в него ....
                              После ... НЯМА такава завряна....на ..... и ....
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                                Това като спре пред сервиза ..... бягам като дявол от тамян.
                                Първа грижа е да го вкарам..... да де, ама първо трябва да вляза в него ....
                                После ... НЯМА такава завряна....на ..... и ....
                                само не забравяй да си свалиш колана иначе ще я помъкнеш като раница

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X