Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд КА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Форд КА

ПомощДъщеря ми иска да си купува Форд КА.Обясних и че е малко афифНо тя си е навила че е много красивДавайте акъл да прочете и други мнения за америчкия ЗАЗ
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

До: Форд КА

Имах удовоствието да притижаваме такава кола Караше се основно от жена ми перфектна кола за момиче малка удобна лесна за паркиране в голям градобслужването не е кой знай какво няма ангренажен ремак мотора е доста издражлив ходовата част е евтина модела се предлага с клима и ел стъкла и хидравлика също и абс какво повечи и трябва на една кола която ще се кара от дъщеря ти или от жена ти има и аербеци
    Последно редактирано от meha1971; 18-08-09, 21:14. Причина: допълнение и правописна грешка
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ми, язе от ЗИЛо у таквоа нема да седнем! Страх!

Коментар

Смея да твърдя че колата си е доста надежна аз лично е докарах от Дания на 70000 кмМоля който е карал такава кола да взема отношение да не спамим темата
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Не я спамим, човекът иска акъл как да разкандърдиса дъщерята.
          Не се съмнявам че колата е хубава, аз изобщо имам високо мнение за фордовете, въпреки общоразпространеното. Но Старият е наистина стар камионджия, и понеже онова му е дете, без друго се страхува от идеята за толкова малко автомобилче. На неговото място и аз ще се паникьосам. Аз изобщо имам джиповете за евтин заместител на нормалните камиони, само от бедност. Ако ми плащаха нормално, щях да се въртя из града като хората, с нормален Джуган.

Коментар

Питай я не ще ли Opel Tigra или Smart. И двете вече са на поносими цени.

А ако питаш мен, една Toyota Yaris също не е лош вариант.

...а защо не фероза бре?

И не на последно място, мисля си че трудно ще я разубедиш, щом си го е харесала това коле.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

През пролетта на 2007 г. подарих един такъв Форд Ка на дъщеря ми по случай 20-тия и рожден ден. Аз исках да и взема Алфа 147 или Ланча Ипсилон, абе нещо италианско, нали съм стар алфист и фен на Италавтопрома - но тя рече и отсече - искам Форд Ка и нищо друго.

Та се разходихме насам-натам и накрая намерихме една Ка 1,3 60 коня, набор 2001 г. на малко километри (~75 000), с климатик, CD-радио, серво, 2 ербега, АБС и всякакви глезотии за 3600 лева, сив металик. Щерката много си я хареса и броих парите. Добро дете е, тогава беше втори курс медицина, имаше почти само шестици, заслужаваше...

Оттогава, за 2 години и половина, е минала с КА-то над 20 000 км, и досега колата не е имала никакъв, ама никакъв проблем, дори и с окачването. Направо не е за вярване - хем се кара постоянно по софийските дупки от Изток до Медицинска академия и обратно, хем зимата всеки уикенд ходи да кара сноуборд на Банско, хем лятото я дъни често-често до морето, катери я и по Витоша, абе хич не я жали. Тази зима през февруари някво такси ХуйДай я засякло в Банско и щерката го беше изпраскала яко в двете леви врати - Хуйдая се беше изкривил яко, вратите и двете за смяна, барабар с колонката, а на КАтастрофата и нямаше почти нищо, даже ербега не се отворил.

Та така, добра е колицата, особено за жена, пъргавка, икономична, хубаво вози, може би леко твърдичко, но е стабилна, спира доста прилично, страшно лесно се паркира, чарковете са евтини и достъпни (това си е Фиеста с други дрешки), с добри зимни гуми е доста проходима. Единственото, което ме дразни, е допотопния матор на Форд, дето трака като разбрицана шевна машина дори и след като си му регулирал клапаните най-старателно - ма кво да се прави, кобилици, повдигачи и т.н.

Иначе матора е здрав като релса, чугун отвсякъде, не се плаши от прегряване, кратко обезмасляване и други типични страдания по колите, карани от жени. Абе идиотоустойчива работа.
              ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
              Volvo XC90 D5 Executive '12
              Volvo XC60 D5 Summum '11
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Потвърждавам. Противно на моите очаквания, това се оказа уникално дуракоустойчиво автомобилче.

Коментар

Аз също имах КА... за 4 дни. Просто я взех за едни познати, да не я изтърват/беше я внесъл друг познат/, щото бяха в чужбина. От моите 2 дни каране няма как да имам впечатления, но след 6-7 месеца ги питах "Как е колата?", като техните впечатления бяха доста добри. Никакви проблеми, нещо май дребно по окачването бяха сменили и това е. Аз лично повече харесвам /за дамски колици/ Пежо 206, , Тигра, Ярис, да не говорим, че и Пумите са паднали. Все пак изброените по-горе са по-скъпички. За съотношение цена-качество, КА си е направо идеално. Взимайте Фордче на момичето и със здраве да си я кара.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Доколкото го познавам - гореписалите вече сте лични врагове на Стария. Много думи - и нито една хубава за КАМАЗ. И аз ви мразя, убедено. Също така от името на КрАЗ, МАЗ, ЗИЛ, Волво, МАН, ДАФ, и от конференциата на микроскопичния УАЗ.

Все си канех да питам. А какво значи КА?

Коментар

Как какво?! Умалително от КАМАЗ

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение

Все си канех да питам. А какво значи КА?
                        Как какво бе - съкратено е от КАтастрофа
                        Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

ОКА - выкидыш КАМАЗа. А какво е КА - още тъпея. То не че съм нещо умен, ама и никой нищо не обажда(((

Коментар

Да хрень с КАМАЗА! Есль хочеш покататсья на етой маленькой щучке - сделаем, нет проблема. Только надо пиво достать, болшое количество

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              ОКА - выкидыш КАМАЗа. А какво е КА - още тъпея. То не че съм нещо умен, ама и никой нищо не обажда(((
                              Ето какво казва руската википедия - апропо, същото пише и на немската страница, така че вероятно е вярно

http://ru.wikipedia.org/wiki/Ford_Ka

Имя Имя происходит от древнеегипетского слова ка, обозначающее жизненную силу, составную часть души. Даже сегодня в Египте, словом «ка» обозначают человеческую душу. Это и использовал Форд для внедрения на рынок и возможности использовать слоган «Машина с душой», для внешне примечательного автомобиля.
                              Широко распространенное мнение, что имя произошло от изменённого «car», слово обозначающее автомобиль, ошибочно.
                              Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X