Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рекстън / Rexton 2005 2.7 xdi амортисьори пружини

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Рекстън / Rexton 2005 2.7 xdi амортисьори пружини

    Здравейте колеги нуждая се от съвет! Искам да сменя амортисьорите и пружините на моя рекстън 2005 2.7 xdi 7 местен е ако е от значение.
    вижда ми се клекнал от зад и се чудех какво амортисьори и пружини да са новите има ли значение марка интересуваме да е малко по мека возията понеже в един сайт имаше мнение за пружини каяба (KYB) и мнението беше че били много твърди та ще съм ви супер благодарен ако ми дадете по едно мнение Благодаря ви предварително! Нов съм в форума извинявам се ако има нещо нередно!

  • #2
    Не знам защо търсите по мека возия от автомобил дето центъра на тежестта е доста висока,той и така се клати достатъчно. А и каябата не е твърда,даже бих казал,че е мека сравнена с билщайн например. Отделно дето и амортисьорите имат участие във возията на един автомобил.

    Коментар


    • Stvro
      Stvro коментира
      Редактиране на коментар
      Напълно съм съгласен интересуваше ме каква марка амортисьори и пружини ако някой е слагал и има опит да ми каже понеже бях чел мнение на амортисьори и пружини и мнението им беше такова! Не искам да вози като S класа просто съвет за амортисьори и пружини какви да бъдат !

  • #3
    Ами на такъв Рекстън три пъти сменях различни марки и накрая клиентката най си хареса возията с прогресивни Билщайн ,но както се казва ,разни хора разни харесвания и разбирания за това как да се държи автомобила.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X