Знам че имаше тема за И-бей ама неможах да я намеря.Ако модераторите решат нека преместят поста.Та въпроса е такъв.....Поръчах си ето тези накрайници http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...%3DI%26otn%3D2
След дълго чакане(и друг път съм пазарувал от Англия чакането не е толкова)един ден получих писмо да ходя на митницата да си взема стоката от ТАЙВАН...

.И след като е от Тайван трябваше да заплатя 22% ДДС.Което всъщност не е голям проблем но пък защо да ги плащам....аз съм си поръчал частите от Англия.....не от Тайван и не съм ги вкарвал в сметките тези 15 евро.Но след като отворих кашона бях още по изненадан.От снимките ясно си личи че единия накрайник е от съвсем различен материал и с по лоша изработка.Не е и боядисан.Има гресьорка само на единия накрайник.А пък и не съм сигурен дали изобщо ще станат за моя джип.Утре ще ходя да сравнявам,ама ми се струва че май са "обратни".
Имам доста покупки от И-бей но това е първия път в който има проблем и ще съм благодарен да дадете съвет как да постъпя сега.Да пиша на продавача или....???Ето и снимките

Предварително благодаря на отзовалите се...
След дълго чакане(и друг път съм пазарувал от Англия чакането не е толкова)един ден получих писмо да ходя на митницата да си взема стоката от ТАЙВАН...

Имам доста покупки от И-бей но това е първия път в който има проблем и ще съм благодарен да дадете съвет как да постъпя сега.Да пиша на продавача или....???Ето и снимките
Предварително благодаря на отзовалите се...
Коментар