Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кантар за определяне на Curb Weight, къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кантар за определяне на Curb Weight, къде?

Къде в София мога да премеря джипката на кантар който да определи теглото на преден <-> заден мост? Идеално би било тегло на колело, но чак толкова да издребнявам няма нужда.

Става дума за тази Тойота и дори и да открия заводски данни за curb weight няма да ми свършат много работа. Оригинално автомобила е 2LT-E (LJ70), в момента е с доста модифициран 1KD-FTV, най-малкото това...

Моля пишете ако знаете само за такива кантари за такова или подобно предназначение. (Промишлени) Кантари за вторични (метални) отпадъци или за плод и зеленчук не ме интересуват.

Предварително благодаря за всяка споделена информация!

До: Кантар за определяне на Curb Weight, къде?

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Къде в София мога да премеря джипката на кантар който да определи теглото на преден <-> заден мост? Идеално би било тегло на колело, но чак толкова да издребнявам няма нужда.

Става дума за тази Тойота и дори и да открия заводски данни за curb weight няма да ми свършат много работа. Оригинално автомобила е 2LT-E (LJ70), в момента е с доста модифициран 1KD-FTV, най-малкото това...

Моля пишете ако знаете само за такива кантари за такова или подобно предназначение. (Промишлени) Кантари за вторични (метални) отпадъци или за плод и зеленчук не ме интересуват.

Предварително благодаря за всяка споделена информация!

От "Каблешков" свиваш по "Родопски извор" и на 100м. има пунк за ГТП. Имат кантар.

Коментар

Тези " измерващи килимчета ", дето ги ползват ДАИ-джиите за контрол на камионите ( натоварване на ос ) не вършат ли работа?

Аз съм виждал такива само в движение от прозореца на колата, ама си мисля, че може и да ти свърши работа някой познат или някой на пътя..

Успех!

Коментар

Във всеки сервиз с оборудване за ГТП трябва да могат да мерят тегло на мост. Нали според него се определя при какво спирачно усилие "минаваш" прегледа?!

Коментар

Имай впредвид че където и да се измери автомобила трябва да е на равно място изцяло иначе ще има разлики от наклона

Коментар

Има кантар в Технотест в Дружба...

Коментар

Помоли ДАИ-джиите на околовръстното,на ботевградско шосе ,те измерват натоварването на ос даи им някой лев и ще стане.
              ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Има кантар в Технотест в Дружба...
                Свършихме работа на кантара на Технотест в Дружба. Благодаря на всички, които се отзоваха с информация.

Коментар

Как е положението?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Как е положението?
                    Виж тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X