Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спрей за номера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спрей за номера

Колеги,кажете някакъв спрей или нещо друго да си напръскам номерата против заснемане от пътните камери,че ми дойде до гуша от техните фотографии
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

До: Спрей за номера

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
    Колеги,кажете някакъв спрей или нещо друго да си напръскам номерата против заснемане от пътните камери,че ми дойде до гуша от техните фотографии

А да караш по-кротко пробвал ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
      Французите лепят едно прозрачно фолио - подобно на стреч-фолиото .
      Като знам нашите търговци какъв нюх имат , единствената причина да го няма на нашия пазар вероятно е "нерентабилността" , т.е. - ще трябва да се вдигнат още малко глобите и да зачестят "честитките" и търговията ше тръгне.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първи съвет за това - как да станеш "неуловим". Напръскай го с черен мат - така никой няма да може да го различи (дори и "на живо"), какво остава за заснемане.
        Втори съвет. Придвижвай се с превозно средство, произведено със Stealth technology.

Сериозно. Въпросът за заснемането с камери вече е обстойно дискутиран тук: Камери на КАТ?, така че, не виждам смисъл отново да обсъждаме аргументите "за" и "против".
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Камерите, които бяха поддатливи на подобен род хакерство, ги няма отдавна, а в България не са използвани никога. Сега е просто - ако се вижда номерът с очи, вижда го и камерата. Ако не, получавате глоба на общо основание.

п.п. айде стига глупости.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X