Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при оглед

Потърсих из форума подобна тема, не открих, и реших да пусна такава. Ако пък повтарям някоя подобна, извинявам се за недоглеждането и нека да ме изтрият или преместят.
    Решил съм да си купя неголяма джипка. До този момент съм се спрял на Терано 2, Опел Фронтера и Паджеро.
    Има доста обяви из нета и едно голямо неудобство.
    Аз съм от Варна, а офертите които гледам са из цялата страна. До този момент съм пазарил коли предимно от отдалечени райони. Нерядко ми се е случвало да бия 1000 км. само за да видя някоя развалина. Дори съм правил компромиси само защото съм изминал половината от пътя и съм похабил сума пари за гориво, пък на всичко отгоре губя времето и на още един човек, който да кара на обратно едната кола.
    Идеята ми е хора които обичат да се занимават, с автомобили, имат свободно време и добро желание, и решат да предложат помощта си, да помогнат да си спестим този път, ако офертата очевидно е безсмислена.
    Много хора ще кажат, как може друг да прецени вместо теб, или пък този е бая нагъл- иска друг да му свърши работата или пък ще имат други аргументи против.
    Аз бих свършил подобна услуга с удоволствие, като изкажа мнението си, и дам по-подробно описание на човек който се интересува от даден автомобил. По този начин няма да сме зависими само от хвалбите на продавача и ще чуем още едно мнение по въпроса. Естествено отговорността си носи само и единствено човека който е потърсил тази помощ.
    Ако потребителите на този форум се изкажат че идеята е приемлива, аз бих се предложил за първата опитна мишка
    и бих потърсил помощ от вас .

До: Помощ при оглед

Това тук е установена практика. Заповядай с конкретно искане (място, кола, евентуално уговорка за дата и час) и вероятно ще се намери кой да ти помогне. Вероятно срещу заплащане, но не задължително - както ти потръгне.

Коментар

За терано 2 ако се намира в някоя автокъща в западната част на София, мога да помогна. Горубляне обаче ми е безнадеждно далеч като време за пътуване.

Та, бъди конкретен, за да сме и ние.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от gromi4 Преглед на мнение
        Потърсих из форума подобна тема, не открих, и реших да пусна такава. ...
        Ето я темата: Помощ за оглед преди покупка на 4х4!!.
        Може да разгледаш - как протичат нещата в нея.
        Успех в издирването и закупуването на всъдехода, който най ще ти хареса.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Благодаря че ме насочихте!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X