Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автотенекиджийски и автобояджийски услуги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автотенекиджийски и автобояджийски услуги

Колеги предполагам, че темата е разисквана и преди, но аз лично не успях да намеря тема, в която да пусна питането си.
    Интересува ме къде в Карлово, Сопот или Калофер могат качествено да ми изкърпят и боядисат Лада Нива.
    Евентуално, ако имате идея за цена на подобни услуги - конкретно изкърпване на прагове, калници, подкалници, задната част, където е закрепена бронята, моля споделете!

Поздрави!
    Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

До: Автотенекиджийски и автобояджийски услуги

Колега ако не ти е проблем да докараш Нивата в Орешак-Троянско мога да ти помогна с изкърпването и китването.Приблезителни цени за труд и материали мога да ти дам на и-мейл а точна цена само на място след оглед.
    Ето ти моя и-мейл:min4o.koprinski@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Map4 Преглед на мнение
      Колеги предполагам, че темата е разисквана и преди, но аз лично не успях да намеря тема, в която да пусна питането си.
      Интересува ме къде в Карлово, Сопот или Калофер могат качествено да ми изкърпят и боядисат Лада Нива.
      Евентуално, ако имате идея за цена на подобни услуги - конкретно изкърпване на прагове, калници, подкалници, задната част, където е закрепена бронята, моля споделете!

Поздрави!
      Здравеи колега за целта ти трябват около 1200лв. но таван за цената няма засивиси от качеството на изпалнение и каква боя искаш кеф цена няма дано не те метнат само да я маскират ислед няколко месеца да не личи че си я правил основно успех

Коментар

Ясно!
        Благодаря ви!
        Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X