Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първата разходка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първата разходка!

Днес следобед най после изкарахме Патрола навън. Над с. Мала Раковица (след Банкя) по едни стръмни поляни с храсталаци. Джипката с кобрите (31х10.5х15) направо няма спиране. На бавни имам чувството, че и на обратен наклон ще тръгне. Беше сухо (трева и туфи) и доста храсталаци (оставих си едната вежда вече, да е като истински. Само сега като кажа, че забравих фотоапарата ще ме заплюете, ама ....кво да се прави, акъл...
    Абе с две думи "върха на сладоледа"!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

наи после и аз снабдих моята лада нива с нови гуми за по сериозни места само за офф бяхме на разходка с приятели кам местноста белинташ но като карам на асфалт 6те се разбие ока4ването но за офф са супер каня гости на разходка около асеновград
    Нямам време да се държа прилично !

Коментар

ergo то тфа до белинташ аз с леката кола одя бре
      ама пак е нешо пробваи от белинташ мостово крастов - да осетиш ко е офф

Коментар

Първоначално публикуван от ergo
        наи после и аз снабдих моята лада нива с нови гуми за по сериозни места само за офф бяхме на разходка с приятели кам местноста белинташ но като карам на асфалт 6те се разбие ока4ването но за офф са супер каня гости на разходка около асеновград
        я кажи какви гемУта сложи на Нивата ?

Коментар

Първоначално публикуван от iboni
          ergo то тфа до белинташ аз с леката кола одя бре
          ама пак е нешо пробваи от белинташ мостово крастов - да осетиш ко е офф
          е наи после един градски ибони кога да ходим на разходка ти с каква ма6ина си
          Нямам време да се държа прилично !

Коментар

ergo Моя малко е закасал т.е катастрофата го хвана ама се чудя ся на един самурай да пробвам само дет ми е малко малЪк ама схте седя на задната седалка ма нещо немойе се разберем със собственка - полицай човека няма как да му се вкара акъл за тоя самурай не мойе се пазарим ама скоро ше имам де машина !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X