Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това може ли да е реалност?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това може ли да е реалност?

линка води към руски сайт, дано не е в остър разрез с правилата..

но е интересно, все пак

http://maxim.1stm.ru/?p=320

До: Това може ли да е реалност?

Ммм...даааа ....

Реалност е .... уви .....

No Coment!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И се оказа че Лада Самара по-корава кола....... Отиде и се върна без проблеми.....

Снимки
      Последно редактирано от Злой; 28-12-09, 17:46.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Може.
        Знаеш ли, у нас тоя тип гламур свърши общо взето с безславното погребение на примерно илия павлов.
        "Студия Артемия Лебедева", Мумусик, и ходенето от Москва до Владивосток по джапанки, е работа на един и същи човек, и всичкото - свършило безславно. Не смешно, а именно безславно. И там никой не загина, само заради педераските писъци овреме. Иначе щяха да го отнесат спасителите, които също имат деца и майки.
        Реално комичен персонаж, не му обръщай внимание, освен ако нямаш с какво друго да разсмееш тъпо гадже.

Коментар

абе, то най-вероятно е така, ама все пак...

Една реалност, доколкото е обективна...

..е интересна за споделяне, все таки..

на мен лично ми беше интересно и приятно четивото..

И вкусно за четене..

Коментар

Аз само да попитам ........ Стефане , да не би руският ти ник да е Артемий Лебедев. Ужасно познат табиет на писане.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И това, цялото го прочетохте?!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                Аз само да попитам ........ Стефане , да не би руският ти ник да е Артемий Лебедев. Ужасно познат табиет на писане.
                Стефан не псува чак толкова. Уж...

Коментар

Пак ще кажат, че съм пристрастен, но в последните години Ленд Ровър са така - асфалтови градски автомобили. За разходки около автосервиза.
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

след Н.Г. си взимам отпуск за четене на мат'ряла! от малкото дето прочетох, езика е ... лютив за британското благопристойно поведение...
                    не бързам за никъде...
                    XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Стефан не псува чак толкова. Уж...

Е то не е ли забранено във форума? Че аз на живо не съм го виждал /Стефан/.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        И се оказа че Лада Самара по-корава кола....... Отиде и се върна без проблеми.....

Снимки
                        Золи, в това няма нищо чудно. Задачата да минеш 20000км с нещо толкова просто като Самара е много, много по-проста от задачата да направиш същото с нещо толкова сложно, каквото е RR. Единствено условие - да си притегнал всички гайки и да си я карал година-две, та каквото са оплескали в завода (а те непременно са) вече да се е счупило и да си го сменил.

Отделно, ако тези 20000км са в Русия, където ВАЗ е с тотално присъствие на пазара от няколко десетилетия. Основен ремонт могат да направят във всеки десети гараж, а части да си сглобиш цяла нова Самара има поголовно навсякъде. Ако се случи село, в което да няма, ще спазариш да смъкнеш от някоя друга кола и пак ще продължиш напред.

Коментар

Не само че може да е реалност, напомня ми за една друга реалност. Горкия човек.
                          "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

А,стига бе-така не съм се смял сам не помня откога...!Дотук прочетох половината,но направо ми текат сълзи от очите,и се налага често да ги бърша-благодарско Вени!
                            Колко е богат руският език...!
                            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X