Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заготовки за ризи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заготовки за ризи

Дайте идея откъде могат да се намерят заготовки за ризи от добър материал. Тези, които правят в Княжево определено не изкарват дълго.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

От завод "Центромет"- Враца. Мисля, че шлайфбазата срещу ТЕЦ София работи с тях. Питай там.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Точно от тях не ща - слагал съм такива и резултатът беше износени ризи и сегменти, които не личи да са работили.

Коментар

скоро се интересувах и аз и шлайфисти ми казаха, че в момента нямало добър материал
        за това най-добре било ако се намерели работили ризи, по-малък диаметър и евентуално да се ползат те
        LR RR Classic VM2.5

Коментар

ГЛУПОСТИ! Центромет -Враца прави ризи дори по поръчка със дадени съставки и дадена твърдост! Тези за който говорите от Враца въобще неса от центромет, а от завод за центробежно леене до самия центромет (с такива работи цяла българия)! Те наистина нестават правил съм им металургичен анализ и са наистина много зле, но на центрометските анализа е с малко по-добър от анализ на втулка на тойота L 2,2! Така че, не маскарете името на завода за центробежно леене който с години изнасяше втулки за мерцедес и ман (не случайно)!
          Лек ден!
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

не си ли проверявал дали на стават от някои марки автомобили
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
              ГЛУПОСТИ! Центромет -Враца прави ризи дори по поръчка със дадени съставки и дадена твърдост! Тези за който говорите от Враца въобще неса от центромет, а от завод за центробежно леене до самия центромет (с такива работи цяла българия)! Те наистина нестават правил съм им металургичен анализ и са наистина много зле, но на центрометските анализа е с малко по-добър от анализ на втулка на тойота L 2,2! Така че, не маскарете името на завода за центробежно леене който с години изнасяше втулки за мерцедес и ман (не случайно)!
              Лек ден!
              Дини - аз не зная кой е произвел заготовките от които ми правиха ризи на интегралето, но качеството наистина беше много зле...
              Ако наистина тези за които говориш стават, кажи как да си намеря 4 заготовки трябват ми за 87мм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X