Дайте идея откъде могат да се намерят заготовки за ризи от добър материал. Тези, които правят в Княжево определено не изкарват дълго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заготовки за ризи
Свий
X
-
ГЛУПОСТИ! Центромет -Враца прави ризи дори по поръчка със дадени съставки и дадена твърдост! Тези за който говорите от Враца въобще неса от центромет, а от завод за центробежно леене до самия центромет (с такива работи цяла българия)! Те наистина нестават правил съм им металургичен анализ и са наистина много зле, но на центрометските анализа е с малко по-добър от анализ на втулка на тойота L 2,2! Така че, не маскарете името на завода за центробежно леене който с години изнасяше втулки за мерцедес и ман (не случайно)!
Лек ден!Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DINIГЛУПОСТИ! Центромет -Враца прави ризи дори по поръчка със дадени съставки и дадена твърдост! Тези за който говорите от Враца въобще неса от центромет, а от завод за центробежно леене до самия центромет (с такива работи цяла българия)! Те наистина нестават правил съм им металургичен анализ и са наистина много зле, но на центрометските анализа е с малко по-добър от анализ на втулка на тойота L 2,2! Така че, не маскарете името на завода за центробежно леене който с години изнасяше втулки за мерцедес и ман (не случайно)!
Лек ден!
Ако наистина тези за които говориш стават, кажи как да си намеря 4 заготовкитрябват ми за 87мм
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар