Здравейте колеги. Някой знае ли дали веригите за сняг вече са задължителни за републиканската пътна мрежа?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
задължителни ли са веригите
Свий
X
-
До: задължителни ли са веригите
Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Някой знае ли дали веригите за сняг вече са задължителни за републиканската пътна мрежа?
Коментар
-
Задължителни са само ако има знак задължителни вериги. Ни повече, ни по-малко.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЗадължителни са само ако има знак задължителни вериги. Ни повече, ни по-малко.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеДа,ама доста знаци наслагаха напоследък...И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТва е друго. Просто не е задължително да си ги лънгуркаш в багажника, както е аптечката например.
А за междуградско,с престой от няколко дни си трябват,щото тези знаци са и преносими,на стойки...
Освен това не са кой знае,колко голям товар-един комплект вериги.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Колеги снощи разговарях лично със шефа на КАТ ..... и той ми каза, че няма действащ закон, който да задължи водач на МПС да притежава вериги към оборудването на купето.Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
Коментар
-
Е...свърши минута е много и никой от нас не позна отговора.Аз не съм такъв голям връзкар като тебе "споко" че да пия вода от извора,но да ти споделя че като си слагам зимния комплект гуми си хвърлям и веригите в багажника.А те по принцип стоят на едно място в гаража.Това за леката кола.Иначе на Джипа веригите са вградени в гумите-Кобри.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеЕ...свърши минута е много и никой от нас не позна отговора.Аз не съм такъв голям връзкар като тебе "споко" че да пия вода от извора,но да ти споделя че като си слагам зимния комплект гуми си хвърлям и веригите в багажника.А те по принцип стоят на едно място в гаража.Това за леката кола.Иначе на Джипа веригите са вградени в гумите-Кобри.ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Веригите не са задължителни, дори да има знак. Знакът за вериги е препоръчителен, а не задължителен.
На местата в републиканската мрежа, където вериги са задължителни, стоят пътни полицаи, които не пропускат коли без вериги. Не можете да бъдете глобени заради липса на вериги - можете да не бъдете пуснати да минете напред...
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеЗнакът за вериги е препоръчителен, а не задължителен.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар