Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест драйв, джип под наем или как да покарам джип ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тест драйв, джип под наем или как да покарам джип ?

Здравейте,

Бих желал да поискам съвет - запленен съм от джиповете, отскоро мисля само за това но за съжаление ми предстои покупка на жилище и да си купя свестен джип, скоро не виждам как ще стане, а да дам много хиляди за да разбера, че това не е точно каквото съм искал мисля е не много разумна постъпка, видях в нета разни оферти за джипове под наем но все са ултра скъпи лъскави возила и не знам какви уловки да очаквам по принцип от 1 кола под наем, бихте ли ми казали ако имате идеи как мога реално с разумни не казвам без пари или за 2 бири да покарам джип, бих желал да опитам и няколко марки, не ме събарят да дам 100тина евро за един уикенд наем + горивото само за да усетя за какво говорите като собственици на джипки но не знам дали всичко е така както описват по офертите, мисля има капани и гнусни уловки, все пак сме в БГ и моля не ме ругайте, че говоря глупости - просто това мисля и си го казвам...
    Още нещо, може да звучи грозно, че си правя устата по този начин, но все пак аз не говоря за офф роад тестове и супер гавра с чуждо возило, просто искам да покарам малко на асфалт , малко по черно и т.н., за возене и излети също приемам покани калта ми е рано да я нагазвам, та който е ОК да ме оферира за тест драйв с неговата джипка в негово присъствие, мисля това е разумна идея/предложение и съм готов да приема и съответните начини за отплащане/заплащане ) валута, бири, ракии, скари и др. но без натура

Поздрави
    Бъдете живи и здрави!

Това което ти се иска е един разумен вариант. Аз бих ти дал да покараш моя джип, но по този начин няма да добиеш реално впечатление за джипките тий като сам съм си го правил. Като цяло всички возят гадно, повечето са тромави и като ги подкараш в града отначало ти е гот, че си в нещо по високо, но след няколко дни разбираш, че това е подходящо превозно средство единствено за извън пътя.
    Пожелавам ти успех в новото начинание.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Аз съм съвсем нов собственик на Nissan Patrol Y260 2.8 TD 1992г.
      И аз не съм му се нарадвал още и ме сърбят ръцете да го пробвам из планината, така че може да направим някоя разходка заедно, ако те интересува да покараш и да се повозиш в такава машина (не много модерна, но хубава и здрава джипка, класика в жанра така да се каже). Достатъчно голяма и ти и аз да сме с компания. От теб нафтата, от мен машината Мезето за бирата ще го уредиме заедно. Само че следващите две седмици са за ревизия, че е съвсем нова както ти казах, тъй че по нататък. Ако ти е мерак свиркай.
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Блаодаря ви много

Данчо, icerunner,

Мерси много за отзивите, радвам се за подкрепата която ми оказвате.
        Към icerunner , братле не само ще се радвам ами и ще съм ти много задължен, впрочем Патрул ми беше любимия джип по времето на мутрите 96-98 , тогава мисля си беше върха на сладоледа а и сега не би отказал да го имам за горивото не бери грижа а за бирите, сега стана хладно и винце и огнена вода с мръвки по са подходящи
        По принцип няма да откажа на никаква покана за разходка тъй като обожавам природата и шофирането из нея, така че очаквам още предложения.

Благодаря ви на всички
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

пинци

с удоволствие бих ти отстъпил ПИНЦА,но се страхувам да не се разочароваш и да напуснеш саита)шегувам се
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

Твоя Пинц ли вися цял следобед на летния театър.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

)

С удоволствие бих разбрал какво е ПИНЦ и не смятам да бягам засега а дори напротив ) така че говори ми )
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

пинзи

някои го ненавиждат сигурно имат причина)),но аз си го харесвам независимо че от както е при мен все нещо ще се случи,но така се привързвам повече,а като инфо бих ти дал , но не сум светнат как да ти кача нещо .някои да помага
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

Re: )

Първоначално публикуван от BatGeorgeone
                  С удоволствие бих разбрал какво е ПИНЦ и не смятам да бягам засега а дори напротив ) така че говори ми )
                  Само за справка - ПИНЦ-а не е джип.
                  Изобщо.
                  И даже не е автомобил.

Това е луноход
                  Така че прави си му сметката какво ще очакваш после от другите
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хей дразнете ме дразнете ме, но аз наистина не знам какво е ПИНЦ сега ще видя из нета но засега Гуугле нищо не знае, моля ви светнете ме какво е това животно и впрочем колкото е по-голяма машината толкова по ме радва, навремето обожавах да карам фадромата на село и разни трактори а на новите комбайни си е жив оргазъм да караш )

Поздрави
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                      разбираш, че това е подходящо превозно средство единствено за извън пътя.
                      е това изобщо не е така! може би това което ти си го правил те кара да мислиш по този начин но предполагам че си карал и други. тоест сигурен съм че си.

само за паркиране на по големите модели и все пак са по малки или сравнителни с 600 класа мерцедес от които има един бол.

да ти кажа честно това ме изнендадва от някой който се счита за привърженик на 4х4.

BatGeorgeone

вземи от авис. ползвах ги преди години като имах нужда и са много добри но скъпи. имат черокее и една боза мазда в момента.

вземи едно за няколко дена и виж как е. по евтино ще ти излезе отколкото да си купуваш

Коментар

BatGeorgeone, имаш си ти Проблем
                        "Джип" каран на пътя, не дава никаква информация какво да очакваш извън него, така че ако не покараш през "горите" все едно нищо не си направил.
                        От друга страна карането извън пътя е "друга бира" иска време докато го овладееш (аз още не съм успял вече 3-та година) и за съжаление повечето "грешки" водят до (понякога) значителни щети по автомобила (това лесно се вижда като загледаш която и да е подготвена машинка), та за да усетиш истинската тръпка, първо се повози с някой, после напарави "едно кръгче" и чак тогава "взимай под наем", но съм сигурен че след една две Готини разходки дори като пасажер, ще се разтърсиш сериозно за средства за собствено возило
                        Между другото ПИНЦ-а е камион ПинцГауер (Австрииско производство).

Коментар

Мерси много на всички, благодаря и за предложенията да се повозя и да покарам, ами ще направя както ме посъветвахте ще се повозя на който предложи след време ще покарам малко и по черно и на асфалт а когато сметна за удачно ще взема и под наем за някой друг ден та да покарам на воля, засега приемам оферти за возене в следващите дни/нощи )

Поздрави и до скоро

ICQ 56361119 GSM 088 999 51 61 - Жоро ме наричат всички
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

пинц

търси където и де е в нета pinzgauer,stayer puch pinzgauer
                            ПАВКО
                            0888802068

Коментар

Re:

Първоначално публикуван от BatGeorgeone
                              а когато сметна за удачно ще взема и под наем за някой друг ден та да покарам на воля
                              Не бих казал, че с джип под наем ще можеш да караш "на воля" извън асфалта. Освен най-лек и елементарен офроуд, разбира се.

Щото завиране на по-сериозни места може да доведе и до определени поражения по джипката. А това няма никак да се хареса на собствениците. Още повече, че стандартните застраховки не покриват щети, нанесени при офроуд.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X