Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със светлините (фронтера)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем със светлините (фронтера)

Имам следния проблем от време на време ми изчезват късите като свети само единя габарит. Обикновено става или при превключване или от самосебеси като е в движение, при дългите нямам проблем.
    След проверка на ключа се оказа, че не е от него но по късно фаровете се оправиха сами след тва пак изчезнаха по време на движение.
    Да поясня релетата са в ред , бушоните също и ключа е здрав.
    някаде по кабелите се губи тока, май но не мога да го хванем с жичкаджията.
    Предложи ми да изкараме всички кабели на ново + нови ключета за дълги къси, тва ли е варянта или има и друг начин

Слаба връзка.Зачистете всички,особено на релетата.

Коментар

Re: проблем със светлините (фронтера)

Първоначално публикуван от dimy
      Имам следния проблем от време на време ми изчезват късите като свети само единя габарит. Обикновено става или при превключване или от самосебеси като е в движение, при дългите нямам проблем.
      След проверка на ключа се оказа, че не е от него но по късно фаровете се оправиха сами след тва пак изчезнаха по време на движение.
      Да поясня релетата са в ред , бушоните също и ключа е здрав.
      някаде по кабелите се губи тока, май но не мога да го хванем с жичкаджията.
      Предложи ми да изкараме всички кабели на ново + нови ключета за дълги къси, тва ли е варянта или има и друг начин
      Аз имах такъв проблем с муссото едното ми реле по време на движение си разпадаше веригата, а когато го мерим работи. Докато го хвана беше толям проблем
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

ми ключа е почистен , а и крачетата на релетата също , само не можах да почистя обувките на релетата

Коментар

почист контактите на самото реле по някога нагарят или смени релето на късите с друго за проба ако исках мога да ти дам ел схема .
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

ще съм ти много благодарен , че мойте са не пълни. Иначе релетата ги разменях ефект нямаше по-късно фаровете се появиха работиха близо седмица без проблем и вчера пак изчезнаха

Коментар

Дано това ти помогне, май ще е най-добре да пуснете нови жици и ново реле, иначе ще е временно.
              https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...al%20Frontera/
              no signature no problems

Коментар

Това с пускането наново на кабели е малко грубичко, макар и по-лесния начин. При мен подобен проблем се оказа окислена и зле кримпната клема. Провери също дали предпазителят влиза стегнато в гнездото си. Най- простият начин за диагностика е, когато откажат светлините да разбутваш връзките и като светнат ще локализираш проблема. Провери силовите контакти на самото реле. Това, че щрака не означава, че работи
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

dimy моите схеми са като на fanatic ako искаш може да ти ги кача на мейла но по добре ги дръпни от fanatic както решиш
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER
                    dimy моите схеми са като на fanatic ako искаш може да ти ги кача на мейла но по добре ги дръпни от fanatic както решиш

меси и на двамата аз ги дръпнах, днес съм при жичкаджията да видя какво ще направи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X