Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой части втора употреба са използваеми?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой части втора употреба са използваеми?

Днес един колега от форума (Благодаря му още веднъж) ме упъти към една морга и там има цяла джипка точно като мойта (Почти цяла).
    Изкушавам се да си я купя цялата, за да си имам части, но май не е добра идея. Понеже нямам опит с втората употреба - кажете кои части си струва да си купя за резерва?
    Nissan Patrol Y61

Ако ще я купуваш цялата е добре да идем заедно за да ти излезе по евтино
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не знам. Днес си поръчах седалките,един мигач и колани. Това са неща , които са ми нужни. Иска ми се да имам разни части в къщи, щото до сега винаги каквото ми е трябвало съм го чакал поне 2 седмици.Обаче искам да са само неща, които не са "много"компромисни защото все пак са втора употреба.
      Примерно имам нужда от маншон на паразитния хебел (каквото и да значи това ), обаче в Ратола само маншон не може- трябва целия "хебел".
      Nissan Patrol Y61

Коментар

Е, това са консумативи ... Аз например никога не използвам кърпени презервативи.
        Като не дават квото искаш - вземи тоя маншон и го разходи по Симеон, Козлодуй ...

Коментар

Това беше само пример. Но преди 2 месеца си купих пластмасовата перка на интеркулера за 65 лева от Ратола.Според мен ако сложиш такава перка втора употреба няма да има проблем.Какви други такива части обаче има -незнам.
          Nissan Patrol Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X