Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на отливки за аудио говорители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изработка на отливки за аудио говорители

Здравейте, търся за района на София фирма или човек, занимаващи се с изработка на отливки за говорители. На първо четене се сещам за Авал, Авител и Аудио вандал но съм сигурен че има и други занимаващи се аудио озвучаване в София. Проектът е малък и изброените просто не вярвам че ще искат да го осъществят. Говорим за две отливки, които да бъдат разположени в краката на шофьора и пасажера до него и една цяла или две отделни, разположени на задната врата на джипа.

В София не вярвам да стане ! Там не познават парите !
    Виж в провинцията вярвам че ще го направят и по качествено

Коментар

Първоначално публикуван от kronen Преглед на мнение
      Здравейте, търся за района на София фирма или човек, занимаващи се с изработка на отливки за говорители. На първо четене се сещам за Авал, Авител и Аудио вандал но съм сигурен че има и други занимаващи се аудио озвучаване в София. Проектът е малък и изброените просто не вярвам че ще искат да го осъществят. Говорим за две отливки, които да бъдат разположени в краката на шофьора и пасажера до него и една цяла или две отделни, разположени на задната врата на джипа. FNF
      На твое място бих започнал точно с фирмите, които си изброил. Дори проектът да е малък, няма да си първият човек, който търси изработка на подиуми по поръчка. Ако не се заемат лично, почти сигурно ще те насочат към някой майстор, който прави такива неща на частно. Според мен най-важното е да намериш човек с опит във фибростъклото, а не просто аудио техник.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 4 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X