Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обработка на шаси - антикорозия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обработка на шаси - антикорозия

Здравейте,

от скоро съм собственик на Padjero Sport K90. Имам нужда да ме насочите, къде в Пловдив мога да ми обработят шасито, отдолу против ръжда? До колкото знам, се пръска с нещо като асфалт. Нямам опит, а и нямам време аз да се занимавам. Ще съм благодарен, да ме насочите и към читав сервиз за offroad. Поставяне на щитове отдолу, лебедки, брони и т.н.

Благодаря Предварително!

Ако намериш нещо смислено и аз съм заинтересован. Звънни.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Здравей. За Пловдивска околия, ето за тези момчета има добри отзиви за обработка. Някъде пазарджишко им е базата, звъниш, разпитваш, ще ти обяснят- 089581258едно.

Иначе за другите тунинги, Баракудата ще ти свършат работа- https://www.facebook.com/p/Baracuda-...1557023889914/

Успех !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Не я разбират моята кола българските тунингари. Начална цена за започване на опити 2000 евро.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Съединител - долен, ляв педал.
        Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

С голямо забавяне отговарям, защото не съм излезнал от сервиза... та каква ти антикорозия Цените започват от 1000 евро без предварителната обработка на шаси/купе. На няколко места питах, На никой не му се занимава. Но пък всички могат да напраскат/намажат за 1000 евро.

Коментар

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Явно им се занимава само да вземат парите...

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            Много пъти вече съм го писал тук - или сам (виж темите на Спарки) или нищо ! Ако разделят шаси и купе - О.К. но масовата практика е миене отдолу и пръскане с нещо да стои черно или лъскаво. По-лошо е когато се мине донякъде на песакоструй - тогава каквато и заводска антикорозионна обработка да има всичко си заминава. Обработка в кухините - я е има я не, Горните повърхности ( между шасето и купето) като правило не се обработват и т.н. 2000$ или € и то стартово е нормална цена ако става дума за бутиково изпълнение, но там се чака с много месеци.......

Хубавото е, че ако на някой цената му се струва надута, може да наеме помещение с подемник, и сам да свърши цялата работа, по-евтино или без пари, и да натрие носовете на империалистическите сервизи...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от krasid Преглед на мнение
            С голямо забавяне отговарям, защото не съм излезнал от сервиза... та каква ти антикорозия Цените започват от 1000 евро без предварителната обработка на шаси/купе. На няколко места питах, На никой не му се занимава. Но пък всички могат да напраскат/намажат за 1000 евро.
            3500 лева дадох миналата година и накрая имаше места които си ги доправях сам. Лошото е че без подемник е много трудно, аз например се мъчих на един канал. При мен не бяха пръскани вратите и горни повърхности ( между шасето и купето), както е написал Дядо Владо .

Коментар

• jkd
              jkd коментира
              Редактиране на коментар
              А само материалите какви пари излизат... ориентировъчно. Тоест, колко взимат за работата, разбивка някаква...

• sonda
              sonda коментира
              Редактиране на коментар
              Къде това, при кой "майстор"?

аз съм карал при тези https://razhda.com/ceni/ . Моя е минаван с това https://fluidfilm.bg/produkt/fluid-film-liquid-a/ и това https://fluidfilm.bg/produkt/perma-film-black/. Нямам разбивка, но сигурно можеха да ми надраскат някакъв лист, да не е да съм седял до него, за да знам с какво количество го е напръскал. Сега не мога да си кривя душата- колата беше разглобена, изчистена, имам сума ти клипчета как я пръскат, но имаше останали места. Например аз си свалих корите на вратите и си ги обработих вътре, все пак за тези пари очакваш да го направят. Можех да се скарам, но аз не съм такъв. Пари се изкарват, а мъжко дупе веднъж се е*е. Иначе колата буквално е напоена отдулу с това, а и аз допълнително мазах. В топъл ден още смърди на мокра овца. Какво да кажа гледах клиповете, ами според мен не мога да го свърша. Нямам сгода, нямам машини, с четка да мажеш е абсолютен таш*ак, или както Бричката беше снимал едно клипче, дето му обработваха секвоята (моята витара е в пъти по-добре откъм ръжда, от неговата секвоя), оня пръскаше с една пръскачка, дето майка ми си пръска цветята. Оня го набутва със сила с компресора, аз с какво да му духна, освен с уста. Иначе има спрейчета, които са вариант. От мен е това, не ме яд за парите, имал дал, обичам си колата, комшийката постоянно ме занася че я чистя на всеки няколко дена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 1 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
            X