Здравейте, имам нужда от добър (проверен) сервиз в Пловдив за ремонт на скорости на VW T4 Syncro бензинов (скоростите са ръчни), ще съм благодарен за препоръки и контакти.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужда от сервиз за скорости в Пловдив
Свий
X
-
Ходих при човека, наистина много отзивчив, и така дава вид да си разбира от работата, лошото е че вече не предлага цялостна услуга, тоест да свали кутията и да я направи, а иска да му я занаса свалена. Питах на няколко места, не им се занимава, защото казват, че хамалогията била за тях пък и нямало, къде да държат колата докато се направи кутията. Изобщо трудна работа, а и кой ще носи отговорност ако не стане, тоя дето я е правил или тоя дето я е монтирал? Засега ще си я карам към София, там имам хора, ако нещо се затруднят да я направят, поне ще я свалят и тогава ще му я нося. Иначе естесвено много благодаря за контакта, ползен е.
Коментар
-
Ами възможно е, аз го попитах дали има човек, който да препоръча, той каза, че до нова година имало сега вече не. Както и да е, здраве да има, аз се организирах вече, ако не успеят да я оправят в София, ще му я закарам да я рециклира и после обратно да я качат.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар