Не можах да намеря раздел за съвети при такива универсални ремонти на коли, ако има да ми преместят темата. Искам да опитам да залепя малко парче провиснала тапицерия на тавана на една кола и някой ако знае кое лепило е най-подходящо моля да ми препоръча. Плана е лепилото ако не помогне с частичното залепяне, то да мога да го използвам след това за пълно претапицириане на тавана понеже вече усещам как ще ми кажете, че шанса да се проваля със закърпването е голям. План А е да закърпя положението, ако не стане план Б е цялостно претапициране със същото лепило така че трябва да е добро за такава цел. Аз нямам никакъв опит и от малкото ми търсене досега намерих ето това: https://www.emag.bg/lepilo-za-tapice...eviews-section има коментари на хора които уж за тавани са го ползвали.
Потърсих и за ориентировъчни цени за услугата на лека кола но не намерих актуални, може и това да споделите ако сте ползвали скоро.
Потърсих и за ориентировъчни цени за услугата на лека кола но не намерих актуални, може и това да споделите ако сте ползвали скоро.
Коментар