Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на офроуд защити

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изработка на офроуд защити

Някой може ли да препоръча място?

Има неща по WK2 за които не се продават защити а искам да ги покрия, че изглеждатоста уязвими. На теория всеки с флекс и електрожен може да направи нещо но може би по-добре да има и някакъв опит с тези неща.

За Пловдив - Росен. Не е евтино но му се получава.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• jja
      jja коментира
      Редактиране на коментар
      Някакви контакти на Росен?

Не съм наясно с китайските описания, но разгледай това: https://www.aliexpress.com/item/1005...gaAnNFEALw_wcB

Преди 6 години за около 300 $ в ebay си купих от едни чехи много сериозна стоманена плоскост за WK, за съжаление не откривам снимка. Започва от бронята и свършва при раздатката. Пасна във фабрични дупки на гредите. Когато имам възможност да надникна под колата се кефя на щетите по нея Няколко много грозни удара отнесе.

Мисълта ми е, че нещо готово по-лесно се преправя и напасва ако изобщо има нужда.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• jja
      jja коментира
      Редактиране на коментар
      Това е вярно да, но за WK2 не се намират толкова много неща а и изглежда че за различите тримове са различни и става голяма салата.

За София 0878 944 606 Дима "Quadra" със сигурност е правил или мислил нещо по въпроса. Има и ползва разни ортаци с CNC, лазерни принтери и т.н. Проверѝ го и него.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X