Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комфортна SUV или VAN кола 4х4 за дълъг път( 6 скорости ) бензин ( за газ)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Комфортна SUV или VAN кола 4х4 за дълъг път( 6 скорости ) бензин ( за газ)

Здравейте !

Каква надеждна кола бихте препоръчали за дълъг път с 6 корости 4х4 , бензинов двигател за газ? По възможност да е СУВ или ВАН , че в комбито си легнал и след време почва да ме боли гъ§а. Цена до 50К .

Благодаря предварително!

Секвоя
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      "Много скъпа" в сравнение с коя кола? Цените за труд в сервизите са 80-100 лв/час независимо от марката, а за частите е важно на колко пробег се сменят.

• Андромеда
      Андромеда коментира
      Редактиране на коментар
      Частите не са ли много скъпи ? Също така има коли при които трябва да се смъква целия двигател за да се смени верига, което оскъпява.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Верига сменяш? На колко милиона километра това? Тук до около милион мили не пипат верига,ти ако навъртиш 2 милиона километра с това последната ти грижа ще е ваденето на мотора за една верига.

С тежки гуми и малко броня такова комби харчи 25-30 на 100,страда от стартер и там смяната му е 1000 долара с цените на механиците тук,не се събира на нормален подемник,други минуси няма ма те и тия са достатъчни да се стресне всеки нормален европеец.

Мойто комби е на почти 200 000 мили вече,преди 3 дни се наложи смяна на капачката на радиатора,12 долара,преди 4 години сменях стартер,друго не се сещам

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Секвоя
    Мерси за отговора. Много ми е голяма. Нещо по малко трябва.

Коментар

• Андромеда
      Андромеда коментира
      Редактиране на коментар
      Подръжката на LR не е ли много скъпа?

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Ще платите 50 К за кола и се притеснявате от цените на подръжката ??!?!?!?!?!? ( роботче ?)

• Андромеда
      Андромеда коментира
      Редактиране на коментар
      Писал съм до , а не за 50К . Искам качествена машина да ми върши работа , а не да избивам балкански комплекси.

Тойота Рав 4.(четвърто или пето поколение). Ръчна кутия има само с най-малките мотори. Автомата е шест или осемстепенен, зависи коя година и кое поколение от по-актуалните. 2,5 е добър мотор, разхода не е висок, и в бюджета има достатъчно коли на малко километри.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• Андромеда
      Андромеда коментира
      Редактиране на коментар
      2,5 мотора 5то поколение става ли на газ ? Колко струва горе долу смяната на железния ремък на CTV автомата ?

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Автомата не е CVT, такъв има само при хибриди и най-слабите мотори Но да, при пето поколение мотора е с комбинирано впръскване, и сигурно няма да стане лесно на газ.
      Тогава просто гледайте предното поколение Рав 4, там си е обикновен автомата при 2,5, мотора става за газ, но не са продавани като нови в ЕС в тази точно комплектация, та тия по обявите са от Канада, Щатите, и евентуално Русия.

• Андромеда
      Андромеда коментира
      Редактиране на коментар
      4х4 на 4то поколение не работи добре.

Как са VW Tiguan 4x4 ? Май Автомата там прави проблеми. Кои бензинови двигатели са читави? Чувал съм че харчат масло. Мазда CX 5 също са май читави. Лека вечер!

Коментар

Ако е тигуан гледай да е Allspace щото са с по-голям багажник и зареди него за две години продажбите на туарег драстично намаляха, та сега го спряха.
      Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
      Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        2.0 мотора става ли на газ? DSG автомата проблемен ли е ?

• Juiced
        Juiced коментира
        Редактиране на коментар
        те стават ,но харчи и бензин в същото време, само не знам в какво съотношение, поне ще се смазват клапаните ...

Не става на газ нищо от концерна VAG, от около поне 15 години, с изключение на някоя малолитражка. DSG има разни варианти, от доста време не са проблемни при правилно обслужване, особено тези при по-силните двигатели.
      На газ с шест скорости и СУВ, има Дачия Дъстер. За тия пари ще е почти нова, ако не и чисто нова.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• коко келеша
        коко келеша коментира
        Редактиране на коментар
        За съжаление, газифицираните Дачии са 4Х2 и с мотор от сенокосачка )))

• Juiced
        Juiced коментира
        Редактиране на коментар
        DQ 250 и DQ500 са успешните, но са 6 степенни, тези сега са 7 или 8 степенни и не знам колко носят на бой. първите 2 ,които изборих се слагат масово на драгаджийки от ваг групата.

В тези изисквания най-лесно се вписва нещо като Гранд Чероки Хеми
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        Предложението хич не е смешно. Колцата е повече от прилична, включва се в бюджета и на газ харчи 15-18. За 350 коня, 5.7л мотор е прекрасно.

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        Коя година е тази машина ?

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        Как е 3.6 двигателя ?

Вече си мисля за BMW X3 2.5 или 3.0 . Дали понасят добре газта?

Коментар

• hhris08
        hhris08 коментира
        Редактиране на коментар
        Винаги съм се чудел защо за "BMW" има повече вицове, от колкото за останалите популярни марки? И снощи чух пореден - Собствениците на "БМВ" били известни като "рейсаджии", защото често се налагало да ползват автобус, докато автомобила им е в сервиз.
        Никога не съм поддържал автомобил от тази марка и нямам идея доколко има нещо обективно.

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Всеки себеуважаващ се водач на BMW,задължително има втори резервен автомобил кия или Хюндай

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        Казаха ми че вече не произвеждат управляващ модул за GL i ML .

Dodge Durango или Chrysler Pacifica са добри алтернативи бензиновите двигатели стават на газ. Може да погледнеш и новата Дачия Бигстер ще ти влезне в бюджета.

Коментар

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        Това не са ли от американския пазар? В Европа намират ли се части за тях ?

Дачия Бигстар е добро решение, при това нова.Дизайна е добър, жалко че няма и дизел

Коментар

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        Много е малък двигателят .

#8.2

[COLOR=DimGray ]Андромеда[/COLOR] коментира
      Днес, 07:19

Коя година е тази машина ?
      След 2010 за която ти стигнат финансите. Може да я докараш до 2015-2016 с повечко късмет. Например това - https://www.auto123.com/en/new-cars/.../base/limited/
      Последно редактирано от коко келеша; 13-01-25, 06:52.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Пише, че има ръчни скорости?

• Андромеда
        Андромеда коментира
        Редактиране на коментар
        След 2014 има 8 скоростен автомат.

Гранд Витара бучи ли много като вдигне 130 ?

Коментар

Mitsubishi Outlander 3.0 V6 AT
        LZ5ZI qth HASKOVO
        Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

• Андромеда
          Андромеда коментира
          Редактиране на коментар
          2.0 и 2.4 не стават ли ?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X