Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремаркета
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
Някой има ли конкретен линк или координати за място тук, където да се продават ТОЧНО такива?
За предпочитане е да е легално.
Търсих но не намерих.
https://www.ebay.co.uk/itm/223558132798
Предимството е, че се разглобява, и се качва сваля за секунди. Няколко пъти првих опити да го купя от UK, но все някаква пачанга не се получаваше.
Цената е съвсем прилична, просто трябва някой твой човек в UK, да ти го купи там, и да ти го преепрати. И да има мита прочее галимации пак излиза на сметка. Пакета е около 17кг. Плюс още някои дреболии, подсилена плочка и тн. ще стане идеално. Мога да направя самоделно копие, но не мога да го узаконя в Пътната полиция, щото нямам дЮкиментация от производителя, сертификати и тн.
Ето и оригиналния линк - https://www.oro2u.com/car-bike-rack-...nIq4NJhz2pzF1w
Ако някой колега от форума, може да го купи, и да ми го прати, или докара до България, ще съм много благодарен.Последно редактирано от KingofROAD; 27-08-24, 16:16.-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
- 1 like
Коментар
-
Показвам най-важните снимки, за да ме разбЕреш праЙлно. Онова корито е цяло, и не можеш го събра в баганжника на консервата. А за мен идеята е точно това, в майне ауто има място вагон, и не ми пречи двете половинки и тръбътъ да се търкалят в някакъв подходящ калъф при крика, и някои други джуджавки, които си стоят постоянно там. Мотора засега е една Зимзонга, и по ТТД е 80 кила, и ще мога да си го нося с мен без особени проблеми. Като стане по-голям, ше мислим варианти. Нооо 200 кила мотор ми е множко, и едва ли някога ще стигна чак до там. Пък и не съм шангист :-)
Но ако искаш да носиш по-тежък мотор над 160-180 кила ( то и не знам как ще се качва такъв на тоя носач), по-добре си вземи ремарке за мотор, и консервата ще го тегли.
-Чем занимаетесь по жизни?
Коментар
-
Абе честно казано съм хем тека, хем иначе.
Дори скутера ми е 100 кила и няма как да го кача сам ако няма "рампа"
Другата система за която стана въпрос на мен ми допада повече заради начина на качване:
Реално върху това бих си транспортирал супер къба, каквото и да пише в спецификациите.
Да, с повишено внимание и съобразяване но бих!
Виж за моторите ми изглежда тегаво, че са около 150 кила и двата.
И нямам особени притеснения за конструкцията, колкото че цялото тегло е в една точка!
Обаче... Ако е комби или каквото да е и има релси на покрива...
И ако хвана към двете релси с един колан стойката в поне още една точка вече бе бих имал притеснения!
От друга страна идеята не е да тръгна да пътувам до морето така...
Май още не съм измислил какво искам да направя.Враг усраине
Коментар
-
Този може и да е качествен, ама е много сложен за монтаж/демонтаж. Много ръчкане, сгъване, разгъване. А и цената му, ще е почти колкото на малък мотор. Аз съм по простите неща братчед. Имаше видео за оня, точно същия, ще го потърся.Последно редактирано от KingofROAD; 28-08-24, 10:25.
-
Ема виж сега - товаренето обяснява гледната точка.
На мен така просто не ми върши работа така.
Или поне ми е ангажиращо заради нуждата от 2 човек.
Освен това е "заковано" към консерва а моята идея не е за конкретна такава а за произволна с теглич.
Мерси за идеята де - записвам я докато измисля какво баш искам!
Нищо чудно да финишираме просто с обикновено ремарке!
-
Ако искаш да го надяваш на всяка консерва, тогава по-добре твоят вариат. То и да го лепнеш а някоя консерва в талона, може и така да се продаде с екстри. Иначе ремаркето ще е по-добрият вариант, за всяка консерва с теглич, и за по-тежки мотори. И си остава, дори и да смениш консервата....
-
-
Видеото е към-то 15-на мин. Изгледай го цялото. Човека покзва всичко от и до. Не всичко е мед и мАсло, но нещата могат да се коригират несложно. За мотор до 120-130 кила, би трябвало да може и сам да го качваш. За повече килограми - ремаркето ще е по-добре, майне ауто тежи към-то два тона празен, та ще носи и 200 кила мотор на носача, ама обикновена консерва ще навири предницата, и ще легне задницата... А и не съм привърженик на монтаж върху ябълката на теглича. За мен този от видето е достатъчно ясен. Двата болта са по 16 мм. Ако трябва и 18 или 20 мм. могат да се напъхат. И със самозаконтрящи гайки, монтажа ще е танк...
https://www.youtube.com/watch?v=be8iH82U3XIПоследно редактирано от KingofROAD; 28-08-24, 10:40.-Чем занимаетесь по жизни?
Коментар
-
И за последно - казвам, показвам и наказвам ;-) Как трябва да стои на кораба-майка, На мен лично точно това ми трябва. Простичко, и раз и два. Ползва се и дистанционер, заради задната врата, технически не е проблем.
-Чем занимаетесь по жизни?
Коментар
-
Само дето маторя и стойката за него не трябва да стърчат странично извън габарита на автомобила...
Ако стойката или мотора крият част от светлините, стойката трябва да има собствени светлини.
Ако крият номера на МПС, стойката трябва да има дубликат на номера.
Някакви ей такива неща, за да не сте съвсем аджамии и да ви жулят глоби на всяко кръстовище...
Коментар
-
Не може ли да се вържат по едни червени бикини на двете колела да се веят и да се заобиколи проблема с извън-габаритният товар?
Тук в повечето случаи моторите са по-дълги от широчината на консервата.
хАмерика е друга бира.
Но там и конзолите за теглич са по-така... ИстинскиВраг усраине
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеСамо дето маторя и стойката за него не трябва да стърчат странично извън габарита на автомобила...
Ако стойката или мотора крият част от светлините, стойката трябва да има собствени светлини.
Ако крият номера на МПС, стойката трябва да има дубликат на номера.
Някакви ей такива неща, за да не сте съвсем аджамии и да ви жулят глоби на всяко кръстовище...-Чем занимаетесь по жизни?
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар