Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся вентили за гуми TR425 TR415

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся вентили за гуми TR425 TR415

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l640.jpg
Прегледи:246
Размер:40.6 КБ
ID:6724423

Колеги, взех едни такива джанти, съответно ми трябват вентили за гуми, джантите са от Витара от 90-те. Дупката за вентила е по-голяма от стандартната, нещо към 16-17 мм. Разбрах че ми трябват вентили 425 или 415 , на които доло тапата е 19мм. Някой сблъсквал ли се е с такова нещо и така ли е, и също така, някой има ли такива нови и може ли да ми прати по Еконт ???

Колеги помагайте, във ФБ ми писаха, че може дупката да е разпробита за да стане джантата за вътрешна гума... Тоест оригинално вентила не е 17 мм.. можело с втулка да се оправи, или по-дебел винтил. Моля някой запознат да отговори.

Коментар

Гумаджиите не знаят ли? Нямат ли такива вентили? Сам ли ще си монтираш гумите, че такъв зор ти да ги купиш?
      Враг вероломно обстрелял наши самолеты, которые мирно бомбили его города ©

Коментар

• tabu_bg
        tabu_bg коментира
        Редактиране на коментар
        Ами събота ще ходя до тях и ще питам може ли да се измисли нещо на вече окепазени джанти ... хоум офис съм, бачкам до някое време и не мога да отида, а вече сме средата на март и ще трябва и летни гуми да се поръчват. А и в нета за по дебели вентили почти не намирам нищо във БГ, освен един телефон от олх, ама не съм звънял още.

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Всеки що-годе осведомен гумаджия би трябвало да знае откъде могат да се намерят или какво може да се приспособи надеждно.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X