Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух отстрани?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауспух отстрани?

Два пъти вече ми се случва при стръмни изкачвания да "закачам" ауспуха на Паджерото. За момента само съм успявал да го откача от гумите, но не е далеч случая когато ще го откъртя някъде.
    Това ме кара да помисля да го сложа отстрани (не че знам как , ама ще ходя в някой сервиз да питам).
    Въпроса е да не направя някаква глупост.

1. Като го сложа от страни няма ли да ми пречи като опра праговете в калта
    2. "технологично" добре ли е да го местя?

Благодаря
    Nissan Patrol Y61

На моя Вранглер беше отстрани, че сочеше и нагоре. На Голди на Вранглера беше отстрани. На Гранда ми пак сочи настрани сега и ако не мислех да го продам сигурно щях и него да преместя отстрани. Откачане от гумите не е нищо, аз съм го завивал около моста - качваш се нагоре, нещо не се получава, връщаш назад - ето красота
    Така че мести го и не се шашкай. но го прави като хората. Изясни си от къде трябва да мине че да не закача и да не пречи. А да опреш в прага непосредствено преди задната гума е доста рядък случай (не че не се случва).
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Обикновенно го изкарват пред задната гума. Ама е нож с две остриета. Като затънеш някъде може да почне да вкарва дим в кабината. Това е смърт.

Коментар

Прърво екипажа трябва да е с противогази, и второ при мен вкарваше дим като беше отзад - заради обтичането.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Противогаза не хваща СО и СО2 ... Кислород трябва.
          Преди две години Костя загина така на Ладогата.

Коментар

Важното е че хваща смръднята. Ще си умреи без да кашляш
            Аз с противогаза режа лук като готвя

Коментар

ВНИМАНЕ !!! ново бойно вещество - лука но Дима
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Обикновенно го изкарват пред задната гума. Ама е нож с две остриета. Като затънеш някъде може да почне да вкарва дим в кабината. Това е смърт.
                Като ми се беше пробило задното гърне, при работа на двигателя, в купето почваше да не се диша, щото го духаше настрани ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Ясно. Благодаря на всички
                  Nissan Patrol Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X