Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукана скоростна кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спукана скоростна кутия

Може ли някои дами каже с какво мога да залепя пукнатината без да свалям кутията,нещо от рода на лепилата,матеряла е алуминии,пукнатината е голяма 1-2см,няма липсващи парчета,само пукнатина,но тече масло доволно
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Източваш добре маслото от кутията за да не сълзи през пукнатината. Обезмасляваш мястото идеално! Мажеш с течен метал /за предпочитане Bison/ след 12 часа сипваш маслото и си готов! TIP-като размесиш течния метал го загрей леко за да стане по-течен за по лесно нанасяне.

Коментар

Севдо а с този течен метал дали може да се залепи счупено парченце от корпуса на една малка флекса... казаха ми, че била магнезиева сплав !!!
      LZ1RED

Коментар

Ако няма натоварване - може!

Коментар

...

Няма проблем че е алуминии ,нали?
          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Никакъв! С това нещо съм лепил глава на кола /от външната страна, разбира се/ преди пет години и още си върви

Коментар

...

става вапрос че моита пукнатина е от долу и топлото масло винаги ще бъде там,та става ли течен метал????пукнатото не е отсрани.

Коментар

Ама чети внимателно какво ти пиша! ЛЕПИЛ СЪМ ГЛАВА НА КОЛА. Там мислиш ли че не е топло!? Давай смело. Единственто изискване е да е идеално чисто мястото! Обезмасли го добре и се увери, че не сълзи. Айде....а, пия кока-кола

Коментар

...

аз пак имам хр.магазин,така че избираи,с кофеин или без

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X