Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 Frontera (4х4 режими, хъбове и т.н.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4x4 Frontera (4х4 режими, хъбове и т.н.)

Така, тъй като съм млад шофьор имам нужда от вашата помощ, въпросат ми е следния: Как се пуска 4x4 до колкото знам е посредством тази лост , а и съм чувал че има бързи и бавни ако е възможно и за тях да ми дадете инфо ?

И 2-ро какво предтсавлява това
    мисля, че е свързано с 4x4, моля да ми разесните.
    Благодаря Ви.

2H - само задните колела са двигателни - за сух път.
    Когато искаш двойното - 4Н - бързи, 4L - бавни.
    За целта обаче е необходимо да включиш хъбовете на LOCK.
    Когато излезеш на сухо влкючваш на 2Н и изключваш хъбовете.
    Ако искаш бавни само на задно предаване (примерно ти се налага да теглиш нещо много тежко на сух път) включваш 4L а хъбовете на free
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Един приятел я има и при включени хъбове се чува отпред силно щракане,какво ли е?

Коментар

Силно нежелателно е да включваш хъбовете на сух асфалт например.
        И да не трака ще почне)) Този автомобил е PART TIME!!!
        Тракат каретата - не хъбовете - подлагате го на издевателство, което не заслужава. Не ви ли прави впечатление, че воланът е значително по тежък?
        За Фронтерката се обърни към Fanatic Той кара такава машина и ще те светне на доста неща
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Хъм те тва го виждам за сефте

ей сега ходих да гледам мойте са автоматични. поне така пише ауто лок нъб

Коментар

а може ли дами каже някой кой са по добри и защо някой са автоматични други не, мота е от първите 92-ра г и са автоматични

Коментар

предимството на автоматичните е, че няма нужда да слизаш и да си цапаш ръцете.

недостатък е, че са по-лесни за счупване - трябва да включваш Н4 само при спрял автомобил, да не "лашкаш" напред-назад с много газ /при всяка смяна посоката на движение автоматичните хъбове се отключват и заключват/, биха могли да не зацепят и т.н.

Едно не разбрах: какво общо има заглавието с темата? на късатабаза нещата стоят по същия начин на не-фронтерите - също /при всички 4х4 с парт тайм и отключващи се главини, че има и с постоянно зацепени /
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Трай бе Тедо, сега развали на хората усещането за уникалност ... Тъкмо са си намерили молив за първи А клас и ти така грубо в душата(((
                Аз да бях модератор ...))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X