Обява

Свий
Няма добавени обяви.

панда 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• панда 4x4

Колеги,може ли някои да ми каже карбуратора за панда 4ь4 83г 1000 двукамерен вебер дали става от друга кола,да ре4ем Уно и др.и ако може някои да ми каже какво може да му е на моя,няма ниски и средни обороти,варви само на високи.Благодаря ви
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Твоя карбуратор със сигурност се е задръстил доста с боклуци от качествените горива. Може да стане от Уно но трябва да е с такъв двигател като твоя, а виж дали няма да стане и от Застава или Жигула.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

....

Колега,4ул сам и аз за жигуловия,ама не сам сигурен,6те пробвам де
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Пробва ли да го разчарковаш и да го почистиш. Има спецялни спрейове като Логтаит които чистят много добре нагара. С курисилин също става ама иска продухване.

Коментар

...

не,не сам пробвал още нищо,ама то 4ул сам 4е има и някакав реглаж на карбуратора,та после как да го центровам????за това мислиа да пробвам с ВАЗ-карбуратор пак......

Коментар

Пробвай но гледай карбуратора да е от Жигула не от Лада че на Ладата жигльорите са по големи и ще гори повече.
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

....

не знам за ладовия,ама с този дето е в момента ВЕБЕР марка се реже здраво,ама здраво,но няма ниски и средни обороти.Някаде 4етох 4е вебер били спортни карборатори,има ли не6то вярно???

Коментар

Оооох,когато Веберите бяха спортни карбуратори,аз бях малък... А на въпроса:ако Пандата е 1000 cc ''ФАЙЪР'',то има и такова Уно и карбураторите са взаимно заменяеми,но не от всички стават.Това дето работи само на високи е няк'во запушване... виж и нивото на горивото в поплавъковата камера.То к'во да му се счупи,та за нов?А иначе таз Панда е по-става от другите(ако знаеш к'ви модели има...)
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

....

Колега,а за нивото в поплавкожата камера какво мисли6 4е е,много пални или малко,а?Би трябвло да препалваа и да дави,така ли?

Коментар

Ми,глей сега,имах едно Уно 45s(903 cc),никой не го беше пипал с години като се качих на него.Поплавъка-крив,препълва яко и нЕкой разбирач взел отвертката и въртял,въртял де що има врътка по карбуратора-резултата беше ,че НЯМАШЕ празен ход и средни обороти,само с пълна газ накак си работеше,ей 2 часа си играх,като капак на всичко гледам центровката-НЕМА,слепнало чукчето с наковалнята-още половин час и после още толкова за дооправяне на карбуратора.Таз кола как е вървяла преди-мистерия,ама как вървеше после...Виж там разглоби го този ВЕБЕР,не е сложен,почисти и нали знаеш-жигльорите само с въздух
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

...

как мисли6 в оцет 24ч или вкорселин да престои,пробвал сам на жигула незнамколко има6е ефект,ама...даже сам варил карбуратора в оцет и вода.А за тези спреиовете какво мисли6?

Коментар

Спрея за почистване е около 10лв.
                        Нинджа като каза само с въздух имаше в предвид да не махаш нагара механично с нещо твърдо защото така ще го повредиш.

Коментар

....

Колега а за оцета и корселина какво 6те каже6?

Коментар

Едно време като нямаше спецялни препарати съм чистил с курисилин. Накисваш малко чаркалъците и после чистиш с бояджийска четка и продухваш дупките с компресор. Не си спомням обаче дали курисилина разяждаше гумичките.
                            Наскоро чистих със спреи и останах приятно изненадан. Много по бързо става. Спрея чисти много по добре и като излиза под налягане струята вади всички мръсотий за секунди.

Коментар

ot zastava trqbva da stane zashtoto digatelita sa po4ti ednakvi
                              p.s.pisha na latinica zastoto ne sam v bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X