Обява

Свий
Няма добавени обяви.

План за тест на Г клас на тест-полигона "Голди"...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kinex
    Няма лошо.
    Те и танковете затъват.
    Или "титулярът ",не се върна от море или отиде директно на "Пътешествието....",брато.
    B+

Коментар

На море е ще ги чака там.

Коментар

Няма лошо и аз бих направил така."Деренцето",няма къде да избяга.
        B+

Коментар

Бата-Мата. Какво направихте. Сега пак ще трябва да се калям.
          Не за друго, просто трябва да вадя закъсалите.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
            Бата-Мата. Какво направихте. Сега пак ще трябва да се калям.
            Не за друго, просто трябва да вадя закъсалите.
            Здрасти,Goldy.Време е за свинщина вече.Предлагам другата събота да се организира едно подобаващо каляне в Рио де лайнаре.За най-проходимите в неделя да се качим на Железница-там дето се запознахме и където днес обърнах Чибурашка За Димата специялна покана за тест на Гранд-а(СПОКО,НЕМА СТРАШНО-ИМА ЛЕБЕДКИ )
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Няма куки бре човек, за к`во ще вържеш тоя хипопотам като се зарие?
              Аре трошете си вашите коли там, аз моята я карам всеки ден щот е една и ми трябва.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Няма куки бре човек, за к`во ще вържеш тоя хипопотам като се зарие?
                Аре трошете си вашите коли там, аз моята я карам всеки ден щот е една и ми трябва.
                Аз да нямам 5 Нещо се цепиш последно време,май.ИДВАЙ
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Що да се цепя от нещо в което не съм?
                  Като малките деца сте, ровичкайте си там в пясъчника, на мен не ми е интересно. За мен офроъда е начин да отида на хубаво и интересно място и да видя нещо красиво, да си почина и тн... Това в това мръсно дере малко ме влече. А и определено колата не е за това. Много добре и занам възможностите, но да я троша самоцелно - не, мерси.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

За мен офроъда е начин да отида на хубаво и интересно място и да видя нещо красиво, да си почина и тн...
                    Абсолютно
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Що да се цепя от нещо в което не съм?
                      Като малките деца сте, ровичкайте си там в пясъчника, на мен не ми е интересно. За мен офроъда е начин да отида на хубаво и интересно място и да видя нещо красиво, да си почина и тн... Това в това мръсно дере малко ме влече. А и определено колата не е за това. Много добре и занам възможностите, но да я троша самоцелно - не, мерси.
                      Вярно, вярно! НО като отидем на красивите места, какво ни става все нЕкое Ужасно привлекателно място се появява и (как все така се случва) колата е със Щети като за нова - то затова ОффРоуда си е Класифицирана Болест
                      П.С. Това горното ЕСТЕСТВЕНО не се отнася до мен, Аз такива неща не правя

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                        Вярно, вярно! НО като отидем на красивите места, какво ни става все нЕкое Ужасно привлекателно място се появява и (как все така се случва) колата е със Щети като за нова - то затова ОффРоуда си е Класифицирана Болест
                        П.С. Това горното ЕСТЕСТВЕНО не се отнася до мен, Аз такива неща не правя
                        Абсолютно съм съгласен, обаче тогава има защо, самоцелното ровене в тоя лайнарник там обаче не ме привлича.

Коментар

Какво стана с полигона да не сте го закрили
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68
                            Обаждаш се и те закарвам.
                            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                              Първоначално публикуван от dragomir_68
                              Обаждаш се и те закарвам.
                              трябваше да напишеш обаждаш се и те изваждам
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X