Бата-Мата. Какво направихте. Сега пак ще трябва да се калям.
Не за друго, просто трябва да вадя закъсалите.
Здрасти,Goldy.Време е за свинщина вече.Предлагам другата събота да се организира едно подобаващо каляне в Рио де лайнаре.За най-проходимите в неделя да се качим на Железница-там дето се запознахме и където днес обърнах Чибурашка За Димата специялна покана за тест на Гранд-а(СПОКО,НЕМА СТРАШНО-ИМА ЛЕБЕДКИ )
Няма куки бре човек, за к`во ще вържеш тоя хипопотам като се зарие?
Аре трошете си вашите коли там, аз моята я карам всеки ден щот е една и ми трябва.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Що да се цепя от нещо в което не съм?
Като малките деца сте, ровичкайте си там в пясъчника, на мен не ми е интересно. За мен офроъда е начин да отида на хубаво и интересно място и да видя нещо красиво, да си почина и тн... Това в това мръсно дере малко ме влече. А и определено колата не е за това. Много добре и занам възможностите, но да я троша самоцелно - не, мерси.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Що да се цепя от нещо в което не съм?
Като малките деца сте, ровичкайте си там в пясъчника, на мен не ми е интересно. За мен офроъда е начин да отида на хубаво и интересно място и да видя нещо красиво, да си почина и тн... Това в това мръсно дере малко ме влече. А и определено колата не е за това. Много добре и занам възможностите, но да я троша самоцелно - не, мерси.
Вярно, вярно! НО като отидем на красивите места, какво ни става все нЕкое Ужасно привлекателно място се появява и (как все така се случва) колата е със Щети като за нова - то затова ОффРоуда си е Класифицирана Болест
П.С. Това горното ЕСТЕСТВЕНО не се отнася до мен, Аз такива неща не правя
Вярно, вярно! НО като отидем на красивите места, какво ни става все нЕкое Ужасно привлекателно място се появява и (как все така се случва) колата е със Щети като за нова - то затова ОффРоуда си е Класифицирана Болест
П.С. Това горното ЕСТЕСТВЕНО не се отнася до мен, Аз такива неща не правя
Абсолютно съм съгласен, обаче тогава има защо, самоцелното ровене в тоя лайнарник там обаче не ме привлича.
Коментар