Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде има полигон на който да се пробвам.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде има полигон на който да се пробвам.

Отскоро се превозвам с LR Discovery и четейки този сайт, докато зяпам филмчета и картинки с широко отворени уста, в мен бавно се пробужда желание да се натикам с джипката в някоя кална локва, пропорционално на желанието ми обаче нараства и страха да не си остана там. затова питам има ли някое полукултивирано място полигон или често посещавано дере където да мога без особен риск да се окалям до покрива и да си разбия камъните в бъбреците. Пък кой знае може да ме грабне магията.

не е добра идея да ходиш на такива места сам. организирай се с някой от форума, да се поне 2 джипки и се разходете по бистрица, бухово ... кадето и да е но д ане си сам
    drive alive

Коментар

Re: Къде има полигон на който да се пробвам.

другия вариант е да си намериш един строеж около, който има доста кал и задължително багер или камион. И акто се окопаеш да са ти подръка ;-)
      LZ1RED

Коментар

Полигона при мен е перфектен както за напреднали така и за начинаещи. Решаваш някой ден и идваш. Може да организираме и други съмишленици.
        LZ1VMH

Коментар

По строежи ходя често (такава ми е работата) и смея да твърдя че до много от местата на които паркирам ни Камаз ни фадрома смее да ходи, особенно след дъжд. Но все пак искам нещо по-интересно, дълго и разнообразно.
          за този полигон. Кога е възможно, къде е и какви са условията?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X