Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на собствен ход от Италия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внос на собствен ход от Италия?

Здравейте, обмислям варианти за внос на автомобил от Северна Италия, /Болония/ на собствен ход. Преди време, ако не се лъжа, автомобилите за износ от там трябваше да се извозват с автовоз. Някой може ли да каже как е положението в момента? Каква дестинация за връщане в България ще ми препоръчате и какви са докумените и таксите, за които ще трябва да се подготвя?
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Внос на собствен ход от Италия?

Северна Италия до Бг: Най добре карай до Бари на ферито и през Гърция се прибери, иначе трябва през Сърбия а там не е за препоръчване!!
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

Коментар

Здравей колега ако си с временни номера дето са със срок 5 дни през Хърватска няма да те пуснат, поне нас не ни пуснаха Декември та се наложи да минем през Унгария и Сърбия(където си плащаш зелената карта още веднъж),така че си прави сметката. Поздрави и успех в начинанието.
      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Здравей колега!Потърси темата "Купуване от Италия".Там мисля че ще намериш отговор на въпроса.Надявам се да съм ти бил полезен.Поздрави...

Коментар

Първоначално публикуван от valentin46 Преглед на мнение
          Здравей колега!Потърси темата "Купуване от Италия".Там мисля че ще намериш отговор на въпроса.Надявам се да съм ти бил полезен.Поздрави...
          Благодаря, колега ! Сега имам доста по- добра представа за ситуацията.
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X