Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите на гражданска защита

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колите на гражданска защита

Колеги извинявайте ако тази тема се повтаря или ако се е дискутирала по рано но неможах да я намеря в търсачката,въпроса ми е някой знае ли какъв тип са колите на гражданска защита имат едни машинки 4х4 и същите 6х6 никаква марка не пиша по тях и какви парички струват понеже ми се виждат почти универсални за оффроад
    Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм

Ако са бронирани вероятно говориш за БРДМ(4х4) и БТР(6х6).
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев
      Ако са бронирани вероятно говориш за БРДМ(4х4) и БТР(6х6).
      Какъв е тоя light вариянт на БТР? Щот е 8Х8
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

БРДМите са 4+4, но също са 8х8.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          БРДМите са 4+4, но също са 8х8.
          Това с помощните колелета са подробности, на пръв поглед не се вижда, който не го е разгледал няма и да го види.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: Колите на гражданска защита

колите не са бронирани седалки имат само отпред а отдзат нещо като пикап за жалост нямам снимка,но ми прави впечатление че са доста високи(някои хора ги наричат "РОТОР" незнам защо)

Коментар

Предполагам говориш за Пицгауер! Има 6х6 и 4х4 от тях! Много тарикатски машинки, но със слаби мотори! А специфичното при тях е, че имат една чупка на моста точно преди гумата - т.е. моста върви доста над нивото на главината, и преди главината има една чупка! А и имат блокаж на всяка гума !
              RB Patrol Team

Коментар

нещо като това ли?
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Не , това е унимог .
                  Това е "щрунца" : http://www.selix-offroad.com/20050522/22maggio06.JPG

Коментар

точно за такава машинка говорех някой може ли даде повечко информация и каква марака са,също и ако някой има опит как се представят извън пътя(двигател ходова част)

Коментар

Напиши в Гугъла PINZGAUER и се наслаждавай
                      По принцип това е умалена Татра . 4 цилиндъра , бензин , въздушно охлаждане и всичко , което има Татрата ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X