Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да сме на бавни без включване на преден мост?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли да сме на бавни без включване на преден мост?

На джипове парт-тайм дали има конструирана радатка която да позволява включване на бавни скорости когато не се изисква вкл. на преден мост .Просто при нужда от повече варианти на скоростите при вкл . само заден мост.Поне на мен това ми трябва.

никъде не е предвидено това заводски, но на някои модели може да се постигне при наличие на ръчни тресчотки на главините.
    Причината да няма раздатка, с която да караш на бавни само с един мост е повишаването на въртящия момент при бавни предавки, като в някои случаи при натоварване може да се повреди главното предаване, ако се задвижва само единия мост, а също така и от удобство- предполага се че щом опреш до бавни предавки се предполага че си извън пътя.
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Според мен задото праване ще издържи натоварването защото като основно предаване е усилено повече.Мисля си, че консрукцията сигурно е по скъпа и затова не се предлага като опция.

Коментар

На ГАЗ и УАЗ трябва просто да измъкнеш едни тенекиени пружини измежду ръчките на раздатката, или да ги счупиш. Но Асен ти каза кво ще стане, ще строшиш задния мост ...

Коментар

Раздатката Атлас2 , е точно такава! Това всъщност са си две раздатки в една! Можеш да командваш двата моста поотделно! Кеф ти предно на бавни, кеф ти задно на бавни - с две думи, правиш к'вот си сакаш
          RB Patrol Team

Коментар

На ЛР серия 2 и 3 също става.Всяка вечер така го вкарвам в гаража,че много тясно.На Газ 69 и УАЗ също става, ако има хъбове разбира се.За Yaro, видях съобщението ти от м. март.Писах отговор,но май не си го получил.А може и аз да не съм го пратил както трябва.Вече имам и къса база.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X