Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА БЛОКИРАМ ДИФЕРЕНЦИАЛ??????

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КАК ДА БЛОКИРАМ ДИФЕРЕНЦИАЛ??????

Здравейте,имам КИА Спортидж 4x4.Тук във форума има много мнения коя кола с какви качества е, кое 4x4 е по-добро,кой джип е по-по-най и т.н.Ето и моето мнение:повечето джипки са с двойно предаване,но реално погледнато при натоварване въртят 2,максимум 3 колела,изключвам моделите с 3 блокажа.Моята КИА е с 2 дифа-няма междинен.Задния е леко натегнат(завличащ),но предния е свободен.Има ли някой тук да даде идея къде да си направя(сменя)ПРЕДНИЯ ДИФ.с някакъв вид шпер(блокаж)?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Лесна работа. Единия вариант е :
    Отваряме нещото наречено преден диф, заваряваме и ако останат части прибираме с лопата.
    Втори вариант:
    Копуваме истински джип.
    LZ1VMH

Коментар

Болестта започва да се появява
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Да де, но от нищо- нещо не става.
        LZ1VMH

Коментар

Ами мислех да си купя истински джип и се спрях на УАЗ,ама една вечер видях как се самоокопава в една кал и се разкъндардисах........ Сериозно Влади,Йори искам идея.След това само тестовете ще покажат
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Помисли за въздушен 100% блокаж. Предлагат се на пазара и има много писано във форума. Имаи в предвид, че предния блокаж се ползва много рядко, докато задния се ползва постоянно при сериозен офф. Шперовете в задния диф. помагат главно на мокър или заснежен асфалт, но не и в калта или при големи изкачвания.
            IvoVarbanov.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов
              Шперовете в задния диф. помагат главно на мокър или заснежен асфалт, но не и в калта или при големи изкачвания.
              бих казал помагат докато не се окантариш...

а то уазът и шпер няма /фабрично/, на заледена улица стои и бръмчи обаче предиството пред киата е, че "носи" на засилка а и клиренса е друг...

тя и мойта джипка хубаво върви, ама си е нисичка за простотии... но докато легне по корем се справя добре...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Те всички до като легнат по корем се справят добре, без значение от модела

Коментар

УАЗа е истинският ДЖИП карам УАЗ от 17 год. и никога не ме е подвеждал.Така че правилно си се насочил.
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз пък 10 години съм тренирал футбол.
                    Моя съвет към нинджа1 е : Сложи на джипа гуми. Не ти трябва блокаж. А че Кията държи на засилка видяхме. ДЪРЖИ.
                    За проблема на Тедо дето Галопера си суркал корема. Да намали бирата

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                      Аз пък 10 години съм тренирал футбол.
                      Моя съвет към нинджа1 е : Сложи на джипа гуми. Не ти трябва блокаж. А че Кията държи на засилка видяхме. ДЪРЖИ.
                      За проблема на Тедо дето Галопера си суркал корема. Да намали бирата
                      Ееееееееееее....шоу. Кво ше каеш ,да намали и коняка.
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                        Те всички до като легнат по корем се справят добре, без значение от модела
                        не е баш така, ама нейсе...

ако намалят бирата, ще му увисне още повече корема!
                        /това си е наш лаф със жената - като ми каже "Намали!", аз я питам кое да намаля - тока, парното или?/
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

киата корейците я подготвят за дакар и други тежки състезания, ако потърсиш ще намериш много сериозен тунинг
                          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                            Ами мислех да си купя истински джип и се спрях на УАЗ,ама една вечер видях как се самоокопава в една кал и се разкъндардисах........ Сериозно Влади,Йори искам идея.След това само тестовете ще покажат
                            Това, дето УаЗ се самоокопал
                            с лекота директно си е за
                            рубрриката смешки, веселби и др.
                            вицове.М'оого требе да се е старал
                            драйверот за да го окопа, милия.
                            Специално за УаЗ - т'ва не секи
                            го може, ше знаеш, старание си тре-
                            бе, стари гуми и голе-е-е-е-мо бла-
                            то!

п.с. А диференциалот го блокирай
                            полека, не наведнаж!
                            Да живей куманизъма!

Коментар

виждал съм адски много окопани УАЗки, както и всякакви други 4х4, да затънеш е нещо нормално ако караш екстремен офроуд
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X