Здравейте,имам КИА Спортидж 4x4.Тук във форума има много мнения коя кола с какви качества е, кое 4x4 е по-добро,кой джип е по-по-най и т.н.Ето и моето мнение:повечето джипки са с двойно предаване,но реално погледнато при натоварване въртят 2,максимум 3 колела,изключвам моделите с 3 блокажа.Моята КИА е с 2 дифа-няма междинен.Задния е леко натегнат(завличащ),но предния е свободен.Има ли някой тук да даде идея къде да си направя(сменя)ПРЕДНИЯ ДИФ.с някакъв вид шпер(блокаж)?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАК ДА БЛОКИРАМ ДИФЕРЕНЦИАЛ??????
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Помисли за въздушен 100% блокаж. Предлагат се на пазара и има много писано във форума. Имаи в предвид, че предния блокаж се ползва много рядко, докато задния се ползва постоянно при сериозен офф. Шперовете в задния диф. помагат главно на мокър или заснежен асфалт, но не и в калта или при големи изкачвания.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ивайло ВърбановШперовете в задния диф. помагат главно на мокър или заснежен асфалт, но не и в калта или при големи изкачвания.
а то уазът и шпер няма /фабрично/, на заледена улица стои и бръмчиобаче предиството пред киата е, че "носи" на засилка
а и клиренса е друг...
тя и мойта джипка хубаво върви, ама си е нисичка за простотии... но докато легне по корем се справя добре...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexАз пък 10 години съм тренирал футбол.
Моя съвет към нинджа1 е : Сложи на джипа гуми. Не ти трябва блокаж. А че Кията държи на засилка видяхме. ДЪРЖИ.
За проблема на Тедо дето Галопера си суркал корема. Да намали биратаКво ше каеш ,да намали и коняка.
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от buldogТе всички до като легнат по корем се справят добре, без значение от модела
ако намалят бирата, ще му увисне още повече корема!
/това си е наш лаф със жената - като ми каже "Намали!", аз я питам кое да намаля - тока, парното или?/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1Ами мислех да си купя истински джип и се спрях на УАЗ,ама една вечер видях как се самоокопава в една кал и се разкъндардисах........Сериозно Влади,Йори искам идея.След това само тестовете ще покажат
с лекотадиректно си е за
рубрриката смешки, веселби и др.
вицове.М'оого требе да се е старал
драйверот за да го окопа, милия.
Специално за УаЗ - т'ва не секи
го може, ше знаеш, старание си тре-
бе, стари гуми и голе-е-е-е-мо бла-
то!
п.с. А диференциалот го блокирай
полека, не наведнаж!Да живей куманизъма!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар