Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скрап Рали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скрап Рали

Здравейте, знам че местото не е тук но не намерих по подходящо место и го поставих тук.
    Така преди по Дисковери Чанел гледах едно предаване Скрап Рали или Старт от скрапа и правеха коли от скрапа 3 тима и имат определено време да си направат колите за различен трайл така че немога да намера да го изтегла от никъде може ли някой да помогне да си го изтегла или да го гледам ,защото много ми харесва и изкам да го гледам отново благодаря предварително помощ моля

До: Скрап Рали

и аз съм го търсил,но.. имам няколко епизода на двд-то ама незнам как да ги кача тук а и не са пълни само откъси.
    нали там дето ги пускат в един скрап и им дават задача да направят някво возило и да участват в състезание с изпитания с него.?

Коментар

да и са няколко отбора мисла че два или три ама незнам каде да ги търса вече хелп плс

Коментар

http://thepiratebay.org/torrent/3370...__The_(VHS-Rip)

Ето час и половина
        Ама съм в офиса и не мога да ровя много по торентите. Довечера ще поразтърся по-сериозно, ако остане време
        Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Ти си Бог-а на народа мерси много много благодаря брагодаря

Коментар

аз написах Scrapheap и ми излезноха много сезони незнам дали са същите но съм пуснал сичко да тегла и ако имаш нещо по активно свиркай

Коментар

това предаване се казва "THUNDER RACE"
              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
              Honda Shadow VLX 600 - 1999
              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
              Влади

Коментар

незнам за кое thunder race говориш ама тва е едно от нещата дето търсех а другото незнам дали го знаете са три отбора разполагат с 1500 долара и трябва да си купят и направят коли и аксесоари за теренът на който ще се състезават трите отбора незнам дали се сещате

Коментар

Първоначално публикуван от Kia_Sportage4x4 Преглед на мнение
                  незнам за кое thunder race говориш ама тва е едно от нещата дето търсех а другото незнам дали го знаете са три отбора разполагат с 1500 долара и трябва да си купят и направят коли и аксесоари за теренът на който ще се състезават трите отбора незнам дали се сещате
                  Е да,ама разполагат със сериозна база за модификации,с един приятел бяхме намислили да купим две лади и да ги направим дармадан на някой паркинг.Идеята ми е взаимствена от филма шофиора,дето главния герой трябваше да се доказва на едни мутри и им потроши мерцедеса в един подземен паркинг.

Коментар

ми давайте правете ладата

Коментар

Първоначално публикуван от Kia_Sportage4x4 Преглед на мнение
                      ми давайте правете ладата
                      Кво да и правиш,важното е да е в движение,вече съм много едър за блъскащите се колички по лунапарковете

Коментар

Еми ше минеш във клас 2 блъскащи колички за голями

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X