Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма от магазините за авто части...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програма от магазините за авто части...

Предварително се извинявам, че не става въпрос за 4х4, но имам нужда от помощ.

Колеги преди няколко седмици ми се запали и изгори част от двигателния отсек на Мерцедес 208D -бусче. Имам нужда от програма като тази в магазините за авточасти, в която е дадено детайлно всичко по колата. Причината е, че се га го възстановявам, а някои неща са напълно стопени, а трябва да знам какво търся. Повечето части ще са от моргите....Не е проблем да си я купя, дръпна отнякъде или да се снабдя по какъвто и да е начин, но не знам към кого да се обърна. Дайте съвет. Благодаря на отзовалите се предварително!

До: Програма от магазините за авто части...

Единият вариант е да си дръпнеш аутодата. В замунда.нет има достатъчно версии, но за машината която искаш незнам дали ще има инфото което ти е нужно. А другия вариант е ровене с гугъл...
    Успех....кажи все пак за коя система е нужна помощ някой от клегите може да е запознат.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнение
      Единият вариант е да си дръпнеш аутодата. В замунда.нет има достатъчно версии, но за машината която искаш незнам дали ще има инфото което ти е нужно. А другия вариант е ровене с гугъл...
      Успех....кажи все пак за коя система е нужна помощ някой от клегите може да е запознат.
      Точно това се опитвам да разбера, името на програмата, защото частите са много и не мога да занимавам някой да ми ги вади...аутодата казваш...сега ще проверя и ти благодаря!

Коментар

Колега,
        по добре е да си свалиш
        EPC DaimlerChrysler

Опитай и тук (изисква рег.)
        www.torrents.ru

пример, какво има в нея
        http://autoepc.com.ua/Mercedes-EPC-F...ing-p-253.html
        YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
        XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
        WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
        KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

Пробва ли от тук?
          http://www.detali.ru/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X