Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте добър тенекеджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте добър тенекеджия

Никой не иска да препоръча добър тенекеджия. Странно защо?!
    Помогнете със информация.
    Обектът за изкърпване е Диско1.
    Необходими са и цветни заварки, но неотложно е пода на багажника.
    Дайте читави хора, предлагащи качество, срокове и добри цени.
    Между другото май трябва да има и форум за ремонти, за да не пълним "Автомобили 4х4" с такива питания.
    Предварително благодаря.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Много добри са в GEMINI4 (www.gemini4.com). Но да знаете че в момента са затрупани с работа.
    VPetrov.photography

Коментар

И аз търся тенекеджия

И аз търся тенекеджия да ми пооправи Витарката- все дребни неща са..

Коментар

Ти си лесен.
        0888-21-43-19, 71-44-254, Асен Петров

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          Ти си лесен.
          0888-21-43-19, 71-44-254, Асен Петров

Благодаря!

Коментар

Тъкмо да започна да пиша и гледам Стефан дал координати на човека.
            Стефане, Асен взе ли УАЗ-ка, че уж търсеше.
            Leam. Ако искаш да видиш резултати от работата на Асен може да погледнеш моя Нисан.

Коментар

Не, не намира ...

Коментар

Re: И аз търся тенекеджия

Първоначално публикуван от Leam
                И аз търся тенекеджия да ми пооправи Витарката- все дребни неща са..
                а погледна ли под мокета на пода?
                е от гнилоча по-гадно по колата май няма - и аз гризах дървото преди време
                http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

благодарности

Благодаря на всички.
                  А относно дървото, за продължавам да до гриза. Ама к'во да правиш-краста.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Re: благодарности

Първоначално публикуван от c_gul
                    Благодаря на всички...
                    За къде ти трябват цветните заварки?
                    Пода на багажника ти не е алуминии.

Коментар

Re: Дайте добър тенекеджия

Между другото май трябва да има и форум за ремонти, за да не пълним "Автомобили 4х4" с такива питания.
                      Предварително благодаря.

Коментар

До Яро. е знам как се прикрепвя текст, на който отговарям.

Цветни заварки за вратите, но там проблемът е по-скоро козметичен. А имаче за ремонт е пода на багажното отделение, подкалниците и праговете-все стоманени детайли.
                        Замислям алуминиев рифел на вратите. Един монтьор днес ми пусна мухата. На първо четене не изглежда сложно, но винаги е така докато не задълбаеш в проблема.
                        Някой правил ли е такова нещо. Става въпрос за обличане на долната част на вратите + извивката към калника / за задните/ - без заваряване, само с изрязване, лепене и огъвки.[/quote]

Коментар

Та след като разгледах подробно "новата" си Фероза,реших да я консултирам със добър специалист-автотенекеджия/дали е добър и кой е той,ще Ви споделя по-нататък/.Та той направи прегледа и ме посъветва да смени веждите.Вярно,че по задния ляв калник има малко "мехурчета" но май само това е.Чудя се дали "да се дам"?Човекът това му е работата и ще го направи.Вярно че не съм свалял пластмасовите облицовки отдолу,но не ми се вижда чак толкова изгнило.От друга страна-това са тринадесет години.Моля за мнения!
                          VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Щом има балони и най-вредното за колата - пластмасовите буклуци върху тенекето, значи отдолу е изгнило поне една педя.

Коментар

Re: До Яро. е знам как се прикрепвя текст, на който отговаря

.
                              Замислям алуминиев рифел на вратите. Един монтьор днес ми пусна мухата. На първо четене не изглежда сложно, но винаги е така докато не задълбаеш в проблема.
                              Някой правил ли е такова нещо. Става въпрос за обличане на долната част на вратите + извивката към калника / за задните/ - без заваряване, само с изрязване, лепене и огъвки.
                              [/quote]
                              Прави се с нитове и силикон или гумена подложка
                              http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                              Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X