До: Автомобили 4х4 за Off-road (FAQ) моля помогнете за допълване на темата!
Може би едно уики (Wiki) ще е идеално за целта, но пък от друга страна си е много работа, да се извлече и синтезира толкова много информация.
					Може би едно уики (Wiki) ще е идеално за целта, но пък от друга страна си е много работа, да се извлече и синтезира толкова много информация.

Идете на която и да е доброволна акция организирана тук..., помогнете в някоя инициатива организирана тук..., намерете си поне един активен участник който да ви даде референция... и т.н.  С други думи направете каквото и да е в полза на другите...
 Идете на която и да е доброволна акция организирана тук..., помогнете в някоя инициатива организирана тук..., намерете си поне един активен участник който да ви даде референция... и т.н.  С други думи направете каквото и да е в полза на другите...
 Това с пари не можеш да си го купиш.
Това с пари не можеш да си го купиш. 

, Паджеро ли.
, Паджеро ли.

или пък да пускам празно съобщение като спам, ще дам препоръка за темата като новак без знания за оф
 или пък да пускам празно съобщение като спам, ще дам препоръка за темата като новак без знания за оф  съгласен съм че трябва да се обяснява като на дете, затова просто нахвърляни думи като "ванти" "шнорхел" "шекели" и още повече фрази като "червячен диференциал" и "раздатка с демултипликатор и планетарен междуосев диференциал" са ми напълно непонятни, все едно на китайски чета, затова най-добре слагайте обяснения към термините или линкове към тях за да може ние начинаещите да се просветим
 съгласен съм че трябва да се обяснява като на дете, затова просто нахвърляни думи като "ванти" "шнорхел" "шекели" и още повече фрази като "червячен диференциал" и "раздатка с демултипликатор и планетарен междуосев диференциал" са ми напълно непонятни, все едно на китайски чета, затова най-добре слагайте обяснения към термините или линкове към тях за да може ние начинаещите да се просветим  Успех!
 Успех!

Коментар