Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Договор за покупко-продажба на английски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Договор за покупко-продажба на английски

Въпроса с общинтата как седи? И там искат договор, че и преведен
    П.С. В кат може и без да е преведен

Коментар

Имам бланка точно на англииски договор за покупка на автомобил ако на някои му трябва да пише лс да се разберем как да му я пратя
      0-

Коментар

Молко късно виждам темата, но все пак да споделя и своя опит. Та купих се МПС от Англия, изпратих документите до местния КАТ, ако може така за се каже и след около 10 дена ми изпратиха талона на колата на мое име с адреса където бях отседнал. Метнах се на колата, прибрах се и като реших да я регистрирам в РБ, тия от КАТ ми викат къде ти е договора за покупко-продажба, нищо че колата е с оригинален ангрийски талон на мое име. Кръгом обратно до един преводач (задължително да е лицензиран), написа ми договор за покупко продажба на английски (със задна дата), преведе го, наби си печатите (всичко за 10лв.) и след 1 час обратно в КАТ, а ония там викат е това е друга работа сега може.
        Размислите ги оставям за ВАС, а тъпотията си остава в България.

При втората регистрация вече баше лесно - парво при преводача, после в КАТ и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от anto160 Преглед на мнение
          ...нищо че колата е с оригинален английски талон на мое име.
          Да се смееш ли, да плачеш ли? Представи си, че си купиш нова - от магазина. Сигурно договор с магазин!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Е аз май прикачах някъде, ама гледам тук няма. Не ви трябва подробен договор, те в КАТ така или иначе ги мързи да гледат. Ето ви тука тоя, който прикачах някъде и преди. Направих го за 10 мин., преди време и е минавал 3 пъти в КАТ. На бързо махнах данните от договора и дано е ясно къде кво да си попълните, но то си е повече от елементарно де. Прикачам и превод.
            Прикачени файлове
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
              Е аз май прикачах някъде, ама гледам тук няма. Не ви трябва подробен договор, те в КАТ така или иначе ги мързи да гледат. Ето ви тука тоя, който прикачах някъде и преди. Направих го за 10 мин., преди време и е минавал 3 пъти в КАТ. На бързо махнах данните от договора и дано е ясно къде кво да си попълните, но то си е повече от елементарно де. Прикачам и превод.

брат моля те ако можеш ми прати договора че от тук немоа да ти сваля.Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от anto160 Преглед на мнение
                Молко късно виждам темата, но все пак да споделя и своя опит. Та купих се МПС от Англия, изпратих документите до местния КАТ, ако може така за се каже и след около 10 дена ми изпратиха талона на колата на мое име с адреса където бях отседнал. Метнах се на колата, прибрах се и като реших да я регистрирам в РБ, тия от КАТ ми викат къде ти е договора за покупко-продажба, нищо че колата е с оригинален ангрийски талон на мое име. Кръгом обратно до един преводач (задължително да е лицензиран), написа ми договор за покупко продажба на английски (със задна дата), преведе го, наби си печатите (всичко за 10лв.) и след 1 час обратно в КАТ, а ония там викат е това е друга работа сега може.
                Размислите ги оставям за ВАС, а тъпотията си остава в България.

При втората регистрация вече баше лесно - парво при преводача, после в КАТ и готово.

По-рано тази година и аз минах през абсолютно същата процедура. Получи се така, че милата госпожица Емили има двойничка и в България, която подписа договора за покупко-продажба. Нямам думи просто...Преводача може и да не е лицензиран, аз поне съм сигурен, че тоя до КАТ не беше такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от babbel Преглед на мнение
                  брат моля те ако можеш ми прати договора че от тук немоа да ти сваля.Благодаря предварително
                  Къде да ти го пратя?
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

От:

приятелят ми иска да купи кола,която е внос от Швейцария има само талон на колата какво още му трябва,за да регистрира колата в кат.Ако някой знае нещо по въпроса моля да пише.

Коментар

От:

Първоначално публикуван от sashka spasova Преглед на мнение
                      приятелят ми иска да купи кола,която е внос от Швейцария има само талон на колата какво още му трябва,за да регистрира колата в кат.Ако някой знае нещо по въпроса моля да пише.
                      Първо питането не е баш за тук, ама както и да е.
                      При внесен от Швейцария автомобил е необходимо да се оформи митническа декларация за вноса. Ако автомобилът по швейцарски талон е на приятелят ти е едно, ако ли НЕ е друго. За въпроси свързани с митницата се обърнете към митнически служител (не че и тука неможе да се сподели нещо де, ама е по-редно към тях). В КАТ ти е необходима митническата декларация, застраховка ГО, платена Продуктова такса и съответно 2бр. декларации (има образци в КАТ и в Интернет). Декларациите са обр.2 и обр.8 към чл.12а и чл.12б от Наредба за регистрация I-45.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X