Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прекъсва и няма мощност;трудно пали.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прекъсва и няма мощност;трудно пали.

Здравейте , ето как започна всичко- беше ми се разварил резонатора точно слет колекторната траба и дефакто колата беше само по колектор , карах я до нас , и колата в нас изведнаш угасна докато гледах къде се е разварило ,помислих си че е свършил бензина , но като сипах не искаше да поткачи. През деня (когато се затопли) колата запали(много, много трудно) и като и се подаде рязко газ , гасне при плавно подаване на газ вдига обороти , но като тръгне няма никаква мощност.Какво ще ме посъветвате , знам че не е автомобил с висока проходимост , но знам и че в този форум има доста интелигентни и запознати хора и потърсих помощ и тук.

До: Прекъсва и няма мощност;трудно пали.

Говорим за "Запорожец" нали?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

ццццц Много съм зле.Автомобила е ауди 90 2.3 НГ , 10v. Днес отвих тръбичките от помпата , които водят до дюзите и вътре беше пълно с ръжда , отових капака и продухах до колкото е възможно зачистих сложих го обратно и колата запали много лесно , изгасих и пак запали много лесно , но прекъсваше пак. Това е явно проблема и трабва да се видат дюзите и помпата на стенд? Вие какво ще ме посъветвате?

Коментар

Ми ти откри причината.... Промий горивната система че както изглежда е пълна с буклуци....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега на 100% имаш нарушена работа на колата, от това че при ауди ламда сондата е в катализатораКато се откъртила заварка и си само с колектор ламда сондата казва на ЕКЮ-то че сместа е много бедна защото при нея няма нищо, а то се опитва да компенсира като подава богата смес на мотора. Нищо не пипай просто завари спуканото и си готов

Поздрави

Коментар

Заклевам се прав е колегата с тоз хубавец горе.

Мери ти колко вьздух влиза в системата,мери ти и какво е количеството кислород в изгорелите газове и компа ти определя какво да набие - гориво или вьздух.Като и откачиш трьбите долу и ЕКУто му се взима акьла.

Виж / как ще го видиш не те знам ма виж / дали нямаш и сцепен колектор след като си му махнал трьбите след него.

Е ти едно цветно и стерео на принципа кое как работи.

http://www.youtube.com/watch?v=zFwrvWDki9U

Аз това ако го направя на моя кола и ще почне да ме псува на Бьлгарски

Не ги знам Аудитата как са,но за идея само ти казвам,че сьм имал подобен проблем с клапана за налягане на горивото.Набиваше ми гориво през клапана и по вакумите и в мотора.На ЕКУто акьла му беше в гащите,от де идва тоя бензин в мотора след като той не го пуска не му беше ясно и колата си работеше като препикана ЗАЗка.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Заварих го , това беше първото което направих. Но проблема си остана и в предвит окаянато състояние на ламда сондата (късани , изолирани , жици , беше дори пробита) си казах , ще я сменя , вярно не взех оргинална , но нова(голдан лодж).Но проблема остава. Отворих и дистрибуторната капачка и там страшно амортизирано , палчето дори спукано , смених ги , проблема пак си остана , даже колата спря и да пали , днес както казах отворих и имаше много ръжда при помпата , сглобих и запали от раз , после пак , но прекъсва много , свалих и дюзите и мисля да ги мина на ултра звук и да им подменя гумените пръстени , защото и там не е сменяно нищо на пръв поглед от мнооооо одавна. Но се си мисла , че нещо се базика екото или "голдан лоджа" , ако не друго ще обслужа колата както е трагнало напално , а бензин от помпата мята като праскачка за градина , на свещите добра искра.

Коментар

Регулирането по Ламбда може да бъде плюс-минус 10% и не се отразява в такава степен. По-вероятно - мръсотията...
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X