Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да НЕ зареждаме нафта и бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някои зареждал ли е на бензиностанция ЕкоПетрол? И какви са ви впечатленията? Гледам ,че пишат уж.бил с добавка техния дизел..

Коментар

• New hope
      New hope коментира
      Редактиране на коментар
      Това е прикритие на инсаойл , пълни боклуци ! Максойл е същото.

• edoors
      edoors коментира
      Редактиране на коментар
      Аз зареждам. Цените са значително по-ниски, което според мен се отразява в количеството. Не съм имал проблеми с колите.

• А сега да се чуди човек дали да зарежда или не..

Коментар

• Хм, тука резултати от анализите на горива на Shell (дизел и бензин) от разни банзиностанции из България :

https://www.shell.bg/fuels-and-oils/...oes-shell.html

...и за 2024 :
      https://www.google.com/search?q=2024...C1vZi1hbmFseXp lcy1vZi1zY2MtZG9lcy1zaGVsbCBmaWxldHlwZTpwZGZIAFAAWABwAHgAkAEAmAEAoAEAqgEAuAEDyAEA-AEBmAIAoAIAmAMAkgcAoAcAsgcAuAcAwgcAyAcAgAgA&sclient=gws-wiz-serp

Ако някой има линк към подобни анализи и за други вериги,моля споделете. То колко ли са истински,само те си знаят,ама...

Коментар

• Първоначално публикуван от dabeda Преглед на мнение
        Някои зареждал ли е на бензиностанция ЕкоПетрол? И какви са ви впечатленията? Гледам ,че пишат уж.бил с добавка техния дизел..
        Зареждам бензин 3-та година и нямам ядове, Дизел чат-пат и също без проблем, а колко са качествени, нямам лаборатория,

Коментар

• А мнението ви за Бардал БДЦ дали си заслужава? Реално дали има някакъв ефект от него. Също има ли вероятността да запуши дюзите или да вдигне боклуците от резервоара ,ако има такива ..

Коментар

• kameno karp
            kameno karp коментира
            Редактиране на коментар
            От както съм взел сегашната кола(6 години),на всяко зареждане слагам. Негативен ефект няма. Дали има положителен и как би било ако не слагах,няма как да знам.

• От както взехме Ягуара сипвам само ектодизел от Лукойла в Нови Искър. И няма проблеми и не смея да зареждам от друго место на тоя капризен двигател дори и добавки не смея да слагам макар да имам. От последните години не съм попадал на лошо гориво поне в селския Лукойл.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X