От: Ремонт на ГНП BOSCH VP 44 и подобни
Благодарност към Кирил и Пепи за ремонта на помпата на мойто БМВ Е46 136кс. Която първо беше на ремонт в бош сервиз в Ловеч където и смениха електрониката за 1280 лв. След което колата започна да пали но постоянно влизаше в авариен режим. Закарах я при Пепи и си я взех вече нормално работеща. Указа се че в Бош са пропуснали да установя че авансаторното бутало е за смяна не бяха сменили нито гарнитури нито нищо.
					Благодарност към Кирил и Пепи за ремонта на помпата на мойто БМВ Е46 136кс. Която първо беше на ремонт в бош сервиз в Ловеч където и смениха електрониката за 1280 лв. След което колата започна да пали но постоянно влизаше в авариен режим. Закарах я при Пепи и си я взех вече нормално работеща. Указа се че в Бош са пропуснали да установя че авансаторното бутало е за смяна не бяха сменили нито гарнитури нито нищо.

!!!Всичко добре до преди няколко месеца!Първо в движение ми светна чека и колата изгуби мощност,след като я угасих и запалих всичко се оправи и така близо три месеца.Направи ми впечетление че проблема се появява само при по енергично подаване на газ(при изпреварване) иначе всичко си е о.к.Наскоро се случи и друго,колата угасна в движение и след доста опити така и не запали само припали два пъти и угасна,чека обаче не светна.Оставих я в нас и след една седмица престой(щтото нямах време да се занимавам с нея) реших да пробвам да запаля.Колата запали от раз,форсирах я и всичко беше наред,но...работи около 3-4минути и угасна
!!!Всичко добре до преди няколко месеца!Първо в движение ми светна чека и колата изгуби мощност,след като я угасих и запалих всичко се оправи и така близо три месеца.Направи ми впечетление че проблема се появява само при по енергично подаване на газ(при изпреварване) иначе всичко си е о.к.Наскоро се случи и друго,колата угасна в движение и след доста опити така и не запали само припали два пъти и угасна,чека обаче не светна.Оставих я в нас и след една седмица престой(щтото нямах време да се занимавам с нея) реших да пробвам да запаля.Колата запали от раз,форсирах я и всичко беше наред,но...работи около 3-4минути и угасна  ,след което не запали повече.След още седмица престой се повтори същото...!Въпроса ми е пак ли помпата или нещо друго,не съм ходил все още на диагностика,защото не знам какво да направя.Кики,при ремонта на помпата миналата зима ти и смени гарнитурите и отремонтира електрониката(за информация да знаеш какво е правено),друго не е пипано.Моля за съвет ако може,щте съм много благодарен!Поздрави на всички!!!
,след което не запали повече.След още седмица престой се повтори същото...!Въпроса ми е пак ли помпата или нещо друго,не съм ходил все още на диагностика,защото не знам какво да направя.Кики,при ремонта на помпата миналата зима ти и смени гарнитурите и отремонтира електрониката(за информация да знаеш какво е правено),друго не е пипано.Моля за съвет ако може,щте съм много благодарен!Поздрави на всички!!!

Коментар